Etalare cu carti oracol pentru Luna Noua in Fecioara - 25 august 2014

Autor: AstroCafe.ro - luni, 25 august 2014, 1663 vizualizari
Etalare cu carti oracol pentru Luna Noua in Fecioara - 25 august 2014

Aceasta perioada aduce cu sine noi descoperiri, provocarea fiind cercetarea fiecarui element nou in parte, pentru a obtine o perspectiva mai buna asupra a ceea ce se intampla. Situatiile mai tensionate, in care ne gasim, ne dezvaluie aspecte ascunse care se cer a fi gestionate cu rabdare, intelepciune si umor.

Pe de alta parte, este important sa acordam cat mai multa atentie corpului nostru acum. El are propriul lui limbaj, unic si consistent, care ne transmite semnale diferite atunci cand ne avertizeaza sau intalnim o energie pozitiva. O intrebare care ne ajuta sa devenim din ce in ce mai constienti, de mesajele transmise de corpul nostru, este: "Cum ma simt din punct de vedere fizic, chiar acum?" 

Creativitatea este si ea in prim plan in aceste zile, provocandu-ne sa gasim noi modalitati de a o exprima. Pentru multi dintre noi, muzica si dansul pot fi instrumente puternice pentru a deschide canalele creativitatii si pentru a simti libertatea deplinei exprimari a sinelui. De asemenea, pot iesi la iveala noi talente si pasiuni, care, o data descoperite si puse in practica aduc un plus de incredere in sine si noi oportunitati. 

Pare ca noi repere apar in viata noastra, in timp ce altele dispar, fortandu-ne, indiferent daca suntem de acord sau nu, sa ne reevaluam pozitia si modul in care ne manifestam in lume.

Cristalele pot fi un punct de sprijin, caci ele amplifica si directioneaza energia vindecatoare si lumina catre oameni, animale si mediul inconjurator. In alegerea unui cristal e bine sa tineti cont de ceea ce simtiti in acel moment si sa va indreptati cu inima si mintea deschise catre cel care va atrage cel mai mult - veti descoperi ca va furniza energia de care aveti nevoie in acel moment.

Aceasta etalare a fost facuta cu urmatoarele carti oracol: Life Purpose - Doreen Virtue, Angel Therapy - Doreen Virtue, Trust your Vibes - Sonia Choquette, The Enchanted Map - Colette Baron - Reid.

Cristina CiobanuAstro Shop

Cele mai noi articole