Energiile lunii iunie

Autor: AstroCafe.ro - joi, 11 iunie 2015, 1248 vizualizari
Energiile lunii iunie

Cred ca respiratia constienta ar trebui sa fie un exercitiu mandatoriu pentru noi ca societate, pentru moment. Ar fi extraordinar pentru noi daca o data la doua, trei ore ne-am aduna in grupuri si am respira impreuna constient, tinand cont de intensitatea lucrurilor care se aduna la finele lunii mai si inceputul lunii iunie.

Astrologii vor vorbi despre faptul ca suntem intr-un mare Mercur retrograd. Si astfel, tot ceea ce vedem in paralel la aceasta este o cantitate considerabila de haos si confuzie ce domneste la nivel macro lumea noastra si, de asemenea, si la nivel micro, in lumile noastre interioare personale.

Asadar, la nivel macro, numai in ultimele cateva saptamani am observat un numar considerabil de anunturi cu privire la diferite specii de animale si plante care sunt pe cale de extinctie. De asemenea, au loc dezbateri inte discutii intre guverne si oameni, in general, cu privire la diverse intelegeri si legi care sunt adoptate, in pofida dorintei oameniloor, din cauza distrugerii mediului incomnjurator si a incalcarii drepturilor umane. 

Astfel, este timpul unor simtiri foarte intense si exista un val de energie ce impinge si trage pentru moment. Sablonul pare sa fie pentru momemt ceva de genul „un pas inainte, un pas inapoi si, cateodata, chiar un pas in lateral”. Astfel ca ideea „progresului” nu este atat de puternica in acest moment pe Pamant. La modul general, ceea ce vedem pare a semana mai mult cu o implozie.

Imploziile dau nastere noilor energii

Progresul si Noile Energii vor aparea un urma acestei implozii.

Multi ani la rand, am primit pe cale intuitiva informatii cum ca perioada 2015 – 2020 va fi cea mai importanta perioada dupa 2012. 2012 a reprezentat punctul de reper pentru o era  de rascolire, insa perioada 2015-2020 va reprezenta cinci ani in care viitorul Pamantului si noile viitoare energii se vor naste.

In momentul de fata, oamenii au idei foarte diferite despre ce inseamna un nou pamant si ce ar reprezenta noile energii. Pentru cineva ar putea insemna ca toata lumea traieste Utopia. Pentru altii ar putea insemna scaparea de economie si aparitia unei societati non-monetare. Raspunsurile difera, in functie de persoana pe care o intrebi, de aici si haosul si confuzia cu privire la cum s-ar contura acum viitorul.

Avem tendinta de a contura in mintea romantica sau spirituala o idee despre ce anume este necesar pentru ca o schimbare sa se intample. Dar adevarul este ca schimbarea se intampla incet, treptat, uneori mai incet decat ne-am dori noi. Si, cu siguranta, la nivelul celei de a treia dimensiuni (viata umana), schimbarile se intampla foarte incet, in comparatie cu ceea ce am putea simti in sinele nostru vizionar sau energetic.

Incetineala asa-zisei viteze

Asadar, mesajul pe care intotdeauna l-am primit este ca lucruri vor incepe sa se intample de-a lungul unei perioade de timp mult mai lente decat unii oameni vor preconiza. De exemplu, unii vor spune ca economia va pica maine, altii vor spune ca o cometa va lovi Pamantul la o anumita data. Auzim constant pedictii de genul, dar acestea nu ajuta sistemul nervos daca se intampla sa intram in contact cu ele. Si exista un motiv pentru care acestea nu ajuta sistemul nostru nervos. Aceia dintre noi care au un puternic sentiment ca au mai fost aici, de mai multe ori, ca nu sunt pentru prima data pe pamant, isi pot aminti toate acele momente in care distrugerea sau moartea au avut loc. Astfel ca, odata cu fiecare factor declansator din prezent, noi retraim la nivel energetic acele morti. De exemplu, putem retrai existenta si experienta din Pompei cand vizitam locul si suntem expusi la ceea ce se intampa astazi. 

Pe langa toate acestea, exista o cantitate enorma de energie a mortii ce se desfasoara pe planeta chiar in momentul in care vorbim. Sunt foarte multe specii se plante si animale despre care auzim acum ca sunt pe cale de extinctie. 

Exista, de asemenea, si o moarte a vechiului fel de a fi al societatii. Cu toate ca multi oameni sustin ca tanjesc dupa un nou fel de a fi, de fapt, pe masura ce observam cum lumea noastra se schimba intr-un mod rapid, adrenalina este pompata in sistemul nostur nervos, la un nivel extrem de intrinsec al omului cca animal. Este lupta sau abandon. Deoarece atunci cand vedem schimbarea si moartea in jurul nostru, ne intrebam in mod naturalm daca „suntem in siguranta?”. „Suntem noi intr-un mediu ce ne ameninta starea de bine si siguranta proprie?” Iar acesta este creierul nostru reptilian si modul in care o parte din psihicul nostru este construit sa functioneze.

Maiestrirea Sinelui si a propriilor emotii

Este o perioada extrem de intensa pentru a trai, iar acesta este momentul in care maiestrirea sinelui, a emotiilor si a propriilor ganduri ne vor ajuta in calatoria noastra. 

Dar, pentru a ne intoarce la previziunile lunii iunie, energiile sunt acum in jocul „un pas inainte, un pas inapoi”. Acesta pare a fi sablonul generalpe Pamant, tinand cont de tot ceea ce vedem. 

Astfel ca am putea vedea o victorie in partea stanga si o pierdere in dreapta. Iar acesta este dansul in sine – unul foarte intens si amplificat in comparatie cu modul in care s-ar fi desfasurat acum 10 ani.

Odata ce schimbarile isi maresc viteza pe pamant, in comparatie cu experientele anterioare, viteza schimbarii in lumea noastra interioara va fi mai rapida ca niciodata. Aceste doua lumi si schimbarile din ele lucreaza in tandem. Astfel ca exista printre oameni un sentiment de oboseala, confuzie sau acel sentiment ca suntem la finele rabdarii si a puterii de a ramane calmi si concentrati. Unii oameni reactioneaza mai puternic. Lumea ia tot felul de decizii ciudate sau aparent impulsive, deoarece exista acest sentiment ca „trebuie sa schimba asta, trebuie sa ies din situatia asta!”.

Ceea ce avem de facut cu acele sentimente este sa lucram in ideea de a ramane calmi si centrati cat mai mult posibil. Sa fim centrati este cea mai buna pozitie pe care o putem avea in orice situatie. Maestrii razboinici au lucrat la a medita si a fi centrati, astfel incat, indiferent ce se intampla in jurul lor, ei sa fie capabili sa ia in momentul respectiv decizia cea mai potrivita pentru supravietuirea lor si viitor. Iar acest lucru este extrem de important pentru noi toti si reprezinta multa munca. Nu este usor sa ne recalibram din nou, sa ne redefinim scopurile, insa aceasta este adevarata munca a acestor timpuri. 

Plutirea si Deconectarea = Gasirea Scopului Personal 

Confuzia, oboseala si sentimentul de deconectare pot fi experiente traite de multi dintre noi, in mod special de aceia dinttre noi mai sensibili si, in mod special, ezoterici. S-ar putea sa experimentati o reala deconectare de lumea 3D.

Aceasta s-ar putea traduce prin exemple cum ar fi – incapacitatea de a-ti achita facturile si nu ma refer la modul literar. S-ar putea traduce prin incapacitatea de a ne seta agenda cu lucruri de facut, lucruri pe care inainte le puteam face fara probleme. Doar un sentiment de plutire si de deconectare de la tot.

Singura problema cu plutirea si sentimentul din punct de vedere energetic de a fi extrem de sensibili (pornind de la macro si ajungand la ce se intampla in lumea noastra interioara) este faptul ca ne pierdem in tot zgomotul. Pe scurt, ne pierdem in tot balastul ADN care pluteste in jurul nostru si in campurile energetice ale persoanelor din jurul nostru (campul energetic universal). 

Asa ca, pentru toti aceia dintre voi care simtiti o stare de anxietate in jurul acestor energii, este o provocare de concentrare pe a va reintoare la menirea si conexiunile voastre. 

Scopul vostru ar putea fi un lucru maret la care sa lucrati un an sau doi chiar pentru a-l concepe. Ar putea fi o carte, ar putea fi o gradina pe care o construiti, ar putea fi o munca depusa in comun cu un prieten pentru a influenta o schimbare in bine in ceea ce priveste politice guvernamentale vis-a-vis de mediul inconjurator. Unii dintre voi veti avea propriu vostru scop maret. Dar chiar daca aveti un scop maret, cu totii vor descopri in aceasta luna ca un lucru mic, o sarcina mica ar putea fi salvarea noastra.

Corpul interior vs Campul energetic universal 

Daca va simtiti coplesiti sau daca va simtiti ca si cum ati pluti in spatiu un pic prea mult, atunci focusati-va pe lucruri mici. De exemplu, duceti-va si curatati bucataria. Iesiti la o plimbare. Un exercitiu mic, dar precis, ar putea fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va reconecta la corpul vostru interior, in loc sa plutiti in deriva in propriul camp energetic, deoarece se intampla prea multe concomitent in Campul Energetic Universal.

Haos, anxietate si lucruri cu adevarat extreme ce au loc in jurul nostru ne pot magnetiza, deoarece noi putem percepe valurile subtile de energie si putem simti schimbarile acestora. Aceasta poate fi o parte a modului vostru de „a fi in sigurata”, ca mod sensitiv de a ramane super-vigilent la ce se intampla in jur. Asadar, trebuie sa invatam sa ne reintoarcem la propriul corp interior, sa ne intoarcem la noi insine, lucru care poate fi adesea obtinut prin scopuri functionale 3D, deoarece pe acest plan unii dintre noi pierdem in momentul de fata. 

Asa ca, da....meditatia dau orice altceva de genul este minunat, bineinteles. Insa incercati, de asemenea, sa gasiti acele lucruri mici, simple care sunt usor de atins. Acestea va vor reconecta la centrul fiintei voastre si va vor aduce inapoi pe Pamant, intr-un mod in care sa va simtiti utili atat voua, cat si celor din jur. Iar acest lucru este extrem de important in acest moment, deoarece de inimi si minti deschise avem nevoie cel mai mult in acest moment. Cu cat inchidem in corpurile noastre, pastrand inimile si mintile deschise, cu atat mai mult suntem capabili sa fim practici din punct de vedere energetic si fizic, tinand cont de ce se intampla in jurul nostru – acolo unde intunericul se amplifica, lumina se amplifica si ea, apoi intunericul creste din nou, dar si lumina se va amplifica din nou.

Un pas inainte, un pas inapoi.

Eliberati sentimentele

Suprimarea sentimentleor poate fi dezirabila in momente ca acestea, chiar pana si pentru aceia dintre noi care sunt maestri ai sentimentelor. S-ar putea sa va regasiti suprimandu-va sentimentele in orice fel si chip, indiferent de forma pe care aceasta actiune o ia. Fie prin medicatie, fie prin distragerea sub orice forma – doar tineti cont sa mentineti echilibrul, deoarece in momentul de fata este important sa lasati o anumita doza de sentimente sa se miste constant prin voi. Si asta pentru ca vine un moment in care acea cantitate de sentimente poate fi coplesitoare si este bine sa ne resetam.

Exista un cu totul nou nivel de sentimente ce se misca prin corpul fiecaruia dintre noi, astfel ca este extrem de important sa il eliberam, decat sa simtim ca ne inecam in ele (cantati, dansati, exprimati-va, creati, miscati-va corpurile – toate acestea vor ajuta!)

Conectati-va cu triburile pentru echilibru

Conectandu-va cu altii va fi foarte important in aceasta perioada. Stiu ca unii dintre voi va ganditi „oh, nu vreau sa ma conectez cu nimeni, deoarece este o perioada nebuna si simt doar nevoia de a sta linistit(a) in casa mea”. Inteleg asta. Dar atunci cand anxietatea creste, sa devenim mai tribali este important. 

Astfel ca, daca „a fi tribal” inseamna sa petrecem timp cu unul dintre cei mai buni prieteni sau daca inseamna sa fim laolalta cu altii 500 de oameni care danseaza – indiferent de ce functioneaza pentru voi, faceti-o din cand in cand. Cu cat sunteti mai mutl in compania altor oameni, cu atat mai multe conexiuni veti crea si cu atat mai mult sens acestea vor avea atunci cand le veti percepe in campul energetic universal. Aceste conexiuni va vor ajuta sa intelegeti si sa impamantati sentimentele mai mult.

Daca sunteti genul de persoana care se izoleaza foarte tare, incercati sa vedeti cum puteti introduce mai multa interactiune cu lumea, chiar daca asta inseamna doar sa va plimbati pe strazile pe care mergeti in fiecare zi. Din nou, aceasta va va ajuta sa ca conectati cu ce se intampla acolo. In sens invers, daca sunteti persoane hiper-sociale, de obicei veti observa ca va veti regasi in cealalta extrema, aducand echilibru pentru a va umple spatiul nu numai cu ce simt ceilalti, ci si cu ce  simtiti voi. este de fapt un act de echilibrare pentru noi toti in acest moment, intr-un spatiu nou de energie.

Astfel ca, trebuie constant sa reinvatam:

„de ce am nevoie acum?”

„in ce stare ma aflu acum?”

„incotro ar trebui sa ma indrept?”

Iar acestea sunt intrebari pe care va trebui sa vi le puneti in mod constant, din cauza confuziei create de atat de multa energie pulsata prin corpul interior. 

Ghidare si sprijin din plan vertical

Nu uitati ca aveti o intuitie fin acordata ce este chiar in voi si deasupra voastra. Ghidarea este disponibila daca va amintiti sa o cereti si sa o simtiti. Ea vine in moduri diferite decat felul in care ati putea primi ganduri in minte, de exemplu. Dar deoarece lumea 3D ne poate distrage atentia atat de mult, poate fi dificil sa ne amintim de acea ghidare si de faptul ca ajutorul este la indemana. Dar el exista. Ajutorul si energia universala este chiar aici sa ne sprijine.

Asigurati-va ca va acordati timp in fiecare zi doar sa stati, sa fiti si sa va permiteti sa va reconectati la tot, astfel incat sa puteti intra inapoi in aliniere verticala  cu ceea ce va conecteaza la spirit si sursa. Alinierea orizontala este din momentul de fata va conecteaza in mare parte la aceasta supa haotica, insa mentinand alinierea verticala (prin meditatie, intentie, viziune, liniste a mintii, respiratie), va veti simti echilibrati si stabili.

Privind inainte la urmatoarele cateva luni: iunie cu siguranta nu va fi calm. Nu cred ca acest cuvant – „calm” – va fi aplicabil pentru vreunul dintre noi in urmatorii cativa ani. Va exista constant un anumit nivel de intensitate si diversitate la care va trebui sa ne adaptam constant. Iar noi, cu siguranta vom face asta.

Atunci cand vom ajunge in cea de a doua jumatate a lunii iunie, lucrurile se vor mai nivela un pic din punct de vedere energetic. Rolul acestor perioade de asa-zisa nivelare este de a ne acorda sansa sa ne prindem de ce s-a intamplat. Avem aceste zvacniri de intensitate in care lucrurile se fac prin noi, iar apt nivelarea, unde acestea sunt integrate.

Vom deveni mai puternici si vom fi foarte protejati. Iar acest lucru poate fi usor de uitat. 

Este usor sa ne simtim complesiti de ceea ce vedem in jurul nostru. Pentru multa lume este usor sa spuna ca nu stiu de ce sunt pe Pamant si ca si-ar dori sa nu fie aici. Dar adevarul este ca noi suntem aici.

Noi am ales sa fim aici, indiferent daca credeti in asta sau nu, noi suntem cei care au ales sa fie aici, i acest moment. Asa ca traim in momentul perfect, in locul perfect, chiar daca nu intotdeauna ne place ce se intampla in jurul nostru. Este doar un timp fara precedent si de o mare viteza.

Asa ca Universul ne tine spatele acoperit. Incercati sa tineti minte asta, chiar daca sunteti prinsi intr-o spirala descendenta pentru o ora sau doua, in propriul proces. Aceste spirale aduc mai multa densitate personala pentru ca noi sa ne curatam, asa ca tineti minte pe durata acestei curatari ca Universul este acolo pentru noi. 

Cereti ajutor, adanciti0va in scopul vostru, alegeti sa va conectati cu ceilalti si va veti regasi ridicati iar si iar de catre noi ca si colectiv, deoarece toate acestea se intampla tuturor, concomitent.

Suntem cu totii bagati in acelasi lucru si nu suntem singuri.

Multa iubire toturor. Asigurati-va ca va gasiti spatiul si momentul, acolo oriunde tebuie sa fiti.

Energiile – scurta lista a lunii iunie

Sentimentele sunt intense – asigurati-va ca va eliberati de acestea intr-o maniera care sa va aduca echilibrul. 

Exista o mare nevoie de a va concentra iar si iar pe scopul vostru – chiar si prin lucruri mici de facut.

Conexiunea cu ceilalti va va alina sufletul. Cautati „echilibrul” tribal.

Campul Energetic Universal este haotic, confuz si amplificat acum, asa ca mentineti-va concentrarea pe lumea voastra interioara pentru a ramane in echilibru.

Amintiti-va de ghidarea si ajutorul universal – care va sunt la indemana si la care va puteti conecta oricand.

Lee Harris

Sursa: http://www.leeharrisenergy.com

Traducere: Alice Danila

Astro Shop

Cele mai noi articole