Energia casei: Oricine sau orice intră în casa ta își lasă amprenta

Autor: AstroCafe.ro - joi, 26 octombrie 2023, 3238 vizualizari

Casele noastre sunt pline de energie pe care o creăm și o lăsăm să înflorească. În multe cazuri, relația noastră cu spiritul locuințelor noastre este mai degrabă pasivă decât activă, deoarece nu acordăm o atenție deosebită energiei căminului. 

Însă este foarte important să fim atenți la energia casei noastre. Energia stagnantă și nearmonioasă își poate găsi drum în locuințele noastre prin multe căi. Ocupanții anteriori, constructorii, vizitatorii și persoanele care întrețin o casă, lasă în urmă o puternică amprentă energetică. Obiectele și simbolurile pot avea, de asemenea, un efect asupra energiei unei reședințe. 

Când suntem conștienți de tot ceea ce poate influența energia spațiilor noastre, suntem împuterniciți să creăm case armonioase care fac mai mult decât să ne satisfacă nevoia de adăpost.

A avea grijă la cine ne calcă pragul, este unul dintre cele mai ușoare moduri prin care ne putem asigura că energia din interior rămâne iubitoare și conținătoare. Nu avem posibilitatea, de fiecare dată, să împiedicăm anumite persoane sau lucruri să intre în casele noastre, dar putem lua măsuri de precauție. Persoanele pot fi ținute la distanță de spațiile personale, cum ar fi dormitoarele și/sau zonele de meditație, în timp ce spațiul locativ poate fi purificat prin curățare. 

Ne putem curăța casele folosind simboluri Reiki sau alte imagini pozitive pe care le putem vizualiza în diferite zone. Deși ascunse, acestea vor continua să atragă energie bună și să curețe permanent spațiul. Binecuvântările rostite în interiorul casei ne pot ține la distanță de energiile negative. Alte metode de curățare includ fumigația cu palosanto, tămâie sau salvie. O casă poate părea frumoasă, confortabilă și stabilă, însă din punct de vedere energetic poate părea neprietenoasă. 

Dacă aveți grijă de spațiul în care locuiți, nu doar făcând și menținând curățenia clasică, veți avea un sentiment de bine, ori de câte ori pășiți pragul casei. 

Spiritul casei, răspunde acțiunilor și gândurilor voastre, așadar hrăniți-l cu gânduri și acțiuni pozitive pentru a avea liniște și armonie în interiorul locuinței.

Sursă articol: www.dailyom.com 
---- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole