Eclipsa de Lună Plină în Scorpion, 5 Mai 2023. Libertatea de a ne juca și de a fi noi înșine

Autor: AstroCafe.ro - luni, 01 mai 2023, 14376 vizualizari

Eclipsa de Lună Plină din Scorpion are loc în data de 5 Mai 2023. Aceasta este o Eclipsă de Lună Penumbrală, adică Luna Plină intră în penumbra Pământului, diminuându-și ușor luminozitatea. Deși nu este la fel de puternică precum o eclipsă totală sau parțială de Lună, efectele eclipsei penumbrale măresc energiile Lunii Pline, făcându-le extrem de intense.

Eclipsele de Lună Plină, chiar și cele penumbrale, pot aduce finaluri, încheieri și evenimente transformatoare care ne trec de la o stare de conștiință la alta. Se pot produce schimbări bruște, permițându-ne să eliberăm trecutul și să ne schimbăm viața într-o nouă direcție. Un lucru care iese în evidență în cadrul acestei Eclipse de Lună din luna Mai 2023 este o parte din simbolismul magic și sincronicitățile din spatele acesteia. Să aruncăm o privire mai profundă asupra mesajelor pe care această eclipsă le are pentru noi, la ce ne putem aștepta și cum putem lucra în armonie cu aceste vibrații cosmice.

Eclipsa de Lună din Scorpion și magia numărului 5

Eclipsa de Lună în Scorpion este în a-5-a zi a lunii a-5-a la 14 grade de Scorpion. Numărul 14 este, de asemenea, conectat la numărul 5, deoarece 5 = (1+4), făcând energiile numărului 5 evidente și puternice. Cifra 5 din punct de vedere numerologic reprezintă schimbarea, creativitatea, imaginația și joaca.

5 este, de asemenea, conectat la elementele - pământ, aer, foc, apă și eter. În astrologie, casa a-5-a este asociată cu semnul Leului, cu dragostea, cu copiii noștri și cu lucrurile ce țin de distracție. Copiii reprezintă libertatea noastră de a explora și de a ne extinde mintea noastră superioară. Pe măsură ce copiii se joacă, învață, dezvoltă, își folosesc imaginația și se integrează în lumea din jurul lor. Un copil poate fi pierdut ore întregi în joacă, fără să știe cât de mult învață de fapt.

Eclipsa de Lună Plină din Scorpion nu are chef de joacă. Poartă energii grele care sunt de natură să ne trezească emoțiile cele mai profunde. Putem simți lucruri din trecutul nostru sau umbre ascunse ieșind la suprafață. Informații provocatoare sau chiar secrete pot fi dezvăluite. S-ar putea să ne simțim nedreptățiți, expuși și puțin vulnerabili.

Nu ne-am putea gândi să tratăm în mod natural aceste energii “în joacă”, însă energia numărului 5 pare să ne îndrepte în această direcție. În timp ce eclipsa de Lună în semnul Scorpion poate stârni emoții mai profunde și poate aduce finaluri, ne putem întoarce la numărul 5 pe care îl putem folosi drept ghid. Putem reveni la această idee de creativitate și joacă. La urma urmei, ce este viața noastră decât o serie de experiențe cu care ne jucăm și prin intermediul cărora învățăm și experimentăm?

Chiar și prin toată greutatea, chiar și prin toate finalurile dureroase sau umbrele care apar, poate prin toate acestea, ni se reamintește de capacitatea noastră de a juca. De puterea noastră de a trata totul ca pe o joacă. Acest lucru nu vine pentru a ne ajuta să diminuăm experiențele sau greutățile, sau să ne facă să credem că viața este un joc pe care trebuie să-l depășim, însă ne poate face să vedem lucrurile dintr- o altă perspectivă. Încercați să experimentați o energie de joacă în orice obstacol sau final care apare.

Cum poți adopta o abordare jucăușă pentru a naviga printr-o situație neplăcută? Acest lucru se poate traduce prin a renunța la control sau prin a ne debloca imaginația, adoptând o abordare mai curioasă, asemănătoare unui joc. 

Poate că nimic nu este atât de grav sau atât de greu de depășit de natura noastră umană. Poate că dacă am putea vedea dincolo de frici și am permite inimii și minții noastre să se aventureze, ne-ar fi mai ușor să nu mai fim atât de rigizi sau stresați în fața evenimentelor din viața noastră.

Uranus și Eclipsa de Lună din Scorpion: libertatea de a ne juca

Jocul necesită libertate, în special libertatea de a fi noi înșine și de a gândi dincolo de ceea ce ni s-a spus. Cumva, printr-o ordine divină perfectă, planeta asociată cu libertatea, Uranus, este, de asemenea, activă sub această eclipsă.

Uranus este planeta trezirii, a inovației și a schimbării. Zguduie lucrurile din viețile noastre, dezvăluind ceea ce este instabil și trebuie schimbat. Prezența lui Uranus la această eclipsă, indică faptul că se pot desfășura evenimente bruște sau neașteptate. Vorbind despre o eclipsă de Lună, este probabil să apară finaluri neașteptate.

Eclipsele de Lună reprezintă întotdeauna un moment puternic pentru a elibera ceea ce nu ne mai servește. O eclipsă încheie în mod natural evenimentele și uneori poate elimina lucruri din calea noastră despre care nu eram conștienți că ne blochează fluxulDacă ceva se termină sub această eclipsă, sau apare un eveniment trecut pentru revizuire, ai încredere în moment și vezi dacă poți aborda situația cu acea curiozitate specifică unui copil. Navighează cu încredere prin orice provocare ce îți apare.
Sub energiile eclipsei, vezi dacă poți găsi libertatea de a avea încredere, de a avea speranță și de a te încredința curgerii vieții. Permite ca tot ce vine, să vină și lasă tot ceea ce pleacă, să plece.

Fii în armonie cu eclipsa de Lună din Scorpion

Eclipsa din Scorpion din 5 Mai este conectată la o serie de eclipse pe care le-am experimentat încă din Noiembrie 2021. Este posibil să observați teme sau experiențe similare cu ceva ce ați mai trăit. Mai urmează o eclipsă în cadrul acestui ciclu, pe 28 octombrie 2023, fiind și ultimul dintre capitolele acestor lecții.

Iată câteva sugestii pentru a naviga prin energiile Eclipsei de Lună Scorpion din 5 Mai 2023:   
- Fă ceva doar pentru distracție
- Invită joaca în viața ta
- Privește cu detașare experiențele
- Abordează situațiile cu curiozitate  
- Găsește libertatea de a fi tu însuți 
- Adoptă ideea de libertate pentru a te putea încredința și pentru a găsi speranță 
- Primește cum se cuvine schimbările și finalurile  
- Reflectează cu compasiune asupra trecutului 
- Acceptă-ți emoțiile 
- Sapă mai adânc pentru a descoperi acele umbre ascunse 
- Lasă-te purtat/ă de flux – nu te grăbi să acționezi 
- Fii conștient/ă că orice final va deschide în curând, calea pentru noi începuturi 
- Respectă orice final care apare 
- Eliberează-te de tot ceea ce nu mai dorești să păstrezi în viața ta.

Sursa articol: www.foreverconscious.com 

----- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole