Dupa 4 luni de retrogradare, Saturn revine in mers direct, in Capricorn

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 18 septembrie 2019, 3907 vizualizari

In fiecare an, cele aproximativ 4 luni de retrogradare a lui Saturn sunt precum un curs intensiv, uneori perceput precum o perioada de invatare pentru un examen restant. Si, chiar de iesim cam sifonati din aceste perioade de retrogradare, ele sunt absolut necesare pentru evolutie, dar mai ales pentru si mai multa constienta si intelepciune, maturitate si responsabilitate.

Asadar, dupa 4 luni de travaliu al constiintei, dupa ce Saturn retrograd in Capricorn ne-a aratat cu fermitate care sunt limitele sanatoase din viata noastra, ce e nevoie sa respectam cu sfintenie, la ce e nevoie sa renuntam, care sunt reperele morale in cariera noastra, eventual ne-a constientizat si cu privire la prioritatile reale si locul nostru in lume, acum ne putem considera absolventi ai acestei etape si putem sa ne ocupam de ascensiunea si evolutia matura in viata noastra, pe palierul indicat de harta fiecaruia.

Vom simti probabil cum se ridica anumite bariere si, pas cu pas, incepem sa avem claritate cu privire la procesul traversat si trait in luni, chiar ani, pentru ca Saturn este acum activator al eliberarilor masive de programe vechi si cu asta s-a ocupat toata vara.

Intram intr-o etapa de clarificare, de intelegere, de incheiere reala a unor etape vechi de cand neamul. De dezvoltare sanatoasa, autentica, autonoma. 

Sa ne fie de bine! Si felicitari pentru rezistenta, munca si rabdare! :)Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole