Dragul meu Viitor

Autor: Iuliana Costiuc - luni, 07 iulie 2014, 2967 vizualizari
Dragul meu Viitor

Îţi mărturisesc sincer că i-am scis deja o scrisoare Trecutului, spunându-i că nu am nici o intenţie să îl analizez sau judec, sau să rămân legată de chingile suferinţelor trăite. Trecutul este cel ce vei deveni curând..., astfel că, din punct de vedere logic, am decis să te ignor şi pe tine apriori! Nu vreau să mai ştiu de tine. 

Ai existat în capul meu, dar nu te mai vreau acolo. Mi-a fost atât de teamă de tine, atât de mulţi ani, încât aproape că eram dependentă de ceea ce voiam să devii... Mintea mea a fost mereu preocupată de tine, acţiunile mele au fost orientate spre a te face pe tine mai frumos, mai măreţ...!

Ego-ul mi-a fost profund satisfăcut atunci când tu, devenind Prezent, erai cel dorit, cel aşteptat. Din păcate, cel mai adesea, Ego-ul nu a uitat să-mi amintească cât sunt de incompetentă atunci când tu, devenind Prezent, ai fost dezamăgitor... În loc să trăiesc în bucurie, mulţumită de Prezent, aşa cum era el în fiecare moment al vieţii mele, în loc să simt căldura Luminii în care mă scald Acum, indiferent şi în afara Ta, m-am raportat la Tine şi am fost nefericită! 

În consecinţă, îmi eşti, începând de astăzi, indiferent, rămâi doar un cuvânt din dicţionar! Prezentul este tot ce am, tot ceea ce preţuiesc, tot ce îmi doresc. Trăind făcându-mi griji despre Tine nu mai am ocazia să trăiesc, stau cu ochii închişi, rafinez mereu şi mereu vise, speranţe, idealuri, obţinând doar amintiri sau regrete. Privind mereu spre tine nu mai remarc Prezentul, nu mai văd Lumina acesta spre care să ridic fruntea şi pe care să o las să mă facă fericită...!

Iuliana Costiuc

Mai multe despre Iuliana si cartile ei, aici!

Cartea poate fi gasita in Librariile Ralu

Imagine: www.mathewferry.comAstro Shop

Cele mai noi articole