Din octombrie 2009, Saturn testeaza relatiile!

Autor: Nicoleta - joi, 26 februarie 2009, 1294 vizualizari

 

Saturn își va schimba locul, pe 30 octombrie. Astrul va trece din conservatoarea, conștiincioasa și analitica Fecioarǎ, în Balanțǎ, semn al relațiilor sociale și parteneriale, al diplomației și esteticii.

Saturn va rǎmâne în acest semn pentru aproximativ doi ani și jumǎtate (pana pe 6 octombrie 2012) , aducând schimbǎri majore în viața Balanțelor, dar și a Berbecilor, Racilor și Capricornilor. Schimbǎrile vor viza în special relațiile, care vor fi testate , încercate, reconfigurate. Sigur cǎ aceste schimbǎri se vor produce lent , deci efectele acestui tranzit vor fi infime în 2009, fiind vorba numai despre douǎ luni (noiembrie și decembrie) cu Saturn în Balanțǎ.

Totuși, sub influența acestui aspect astral, cu toții ne putem întreba cât de stabile sunt relațiile noastre , ce viitor au, care sunt principiile care stau la baza lor, ce anume ne ține acolo, în ele. Este un sfârșit de an care aduce un soi de nesiguranțǎ și de îndoialǎ cu privire la trǎinicia relației de cuplu sau a relațiilor parteneriale din viața noastrǎ. Mulți dintre noi ne vom gândi deja la câteva schimbǎri, care chiar dacǎ nu vor fi radicale, se vor simți.
 
Partea bunǎ este cǎ în sfârșit avem curajul sǎ ne uitǎm la ceea ce nu funcționeazǎ, nu mai fugim de responsabilitate și nu mai negǎm nemulțumirile. Acesta este un prim pas important , pentru cǎ astfel începem sǎ ne punem viața relaționalǎ în ordine, oricât de dificile ni s-ar pǎrea deciziile pe care le avem de luat.
 
                                                                                                                               Nicoleta Svarlefus


Astro Shop

Cele mai noi articole