Curatarea energetica

Autor: Nicoleta - duminica, 20 septembrie 2009, 4424 vizualizari
Curatarea energetica

Curatarea energetica, la fel de esentiala ca si dusul de dimineata.

Noi suntem mai mult decat ceea ce se vede. Suntem mai mult decat un corp. Suntem si constiinta si spirit si suflet. Intreaga noastra fiinta este ca un glob de energie in permanent contact cu lumea exterioara. Dinspre noi pleaca spre Univers fluxuri de energie manifestate prin ganduri, sentimente, vorbe si primim fluxuri de energie dinspre Univers prin oameni, vise, intamplari.

Arareori energia este pura si curata. Adesea este “murdara”. Si aceasta murdarie se lipeste de noi creandu-ne dificultati in a gandi corect, a simti limpede, a vorbi curat. Si aici intervine curatarea energetica.

Aceasta se realizeaza folosind intotdeauna o energie de o vibratie mai mare decat cea pe care o avem in mod constant. Ideal este sa folosim energia de vibratie inalta provenita de la Sursa Universala de Energie. Insa conectarea la ea dureaza functie de evolutia fiecaruia, de la o secunda pana la starea permanenta de a fi in legatura.

Putem primi acest tip de curatare energetica de la bioterapeuti la sedintele de terapie, fata in fata sau de la distanta.

Adesea putem sa ne curatam intrand pur si simplu intr-o biserica. Un astfel de loc are vibarii inalte, in special datorita ritualurilor. Spovedania, Impartasania, ungerea cu Mir sunt de asemenea metode prin care scapam de impuritatile din aura noastra. Putem sa ne curatam singuri stand in meditatie, perioada in care mintea si corpul se linistesc iar sufletul incepe sa lucreze, facand curatenie.

Dincolo de orice terapeut sau preot, cea mai mare si mai puternica vindecare vine din noi. Primul pas este sa constientizam ce fel de vorbe, sentimente si ganduri avem. Apoi vine curatarea. Schimbarea zilnica a tiparelor face ca energiile de vibratie joasa sa se desprinda usor usor de noi, uneori chiar mai repede decat ne-am astepta.

O munca permanenta cu ceea ce gandim, simtim si vorbim poate fi sustinuta cu lucruri exterioare: pandative norocoase, pietre semipretioase, haine preferate cu anumite culori, si multe altele. Dar toate acestea se schimba sau isi pierd efectul in timp datorita energiei noastre interioare care se transforma si are o alta vibratie. Si atunci “schimbam” jucariile pana in momentul in care constientizam ca noi cu noi suntem indeajuns.

Practica indelungata duce la reusita.

Andreea Talmazan

Astro Shop

Cele mai noi articole