Cum să-ți extinzi conștiința

Autor: AstroCafe.ro - marti, 17 noiembrie 2020, 8669 vizualizari

Cerurile și iadurile concepute de mintea umană sunt, toate, produse ale gândirii. Pătrundem în ele prin gândire și tot prin gândire ieșim. "Ești în siguranță doar în măsura gândurilor tale", spune un aforism. Dar de unde vin gândurile- cele periculoase, nesigure, precum și cele liniștitoare, dătătoare de încredere? Originea lor este tărâmul invizibil al conștiinței. Pentru minte, conștiința este pântecele creației.

Pentru a avea o viață mai plină de înțeles, trebuie să înțelegi cum să fii mai conștient; abia atunci devii autorul propriului destin.

 

Conștiința e un lucru curios. Cu toții o avem, dar niciodată nu e destulă. Și totuși, rezerva este infinită. Deoarece simbolizează această dezvoltare eternă, Buddha înseamnă mai mult decât budism. Cele mai mari călăuze spirituale exemplifică trei puncte forte și evită trei obstacole:

Puncte forte: evoluția, expansiunea, inspirația.

Obstacole: contractarea, granița fixă, conformitatea.

Supercreierul, de Deepak Chopra și Rudolph E. Tanzi

Imagine @ShutterstockCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole