Cum sa evitam cancerul

Autor: Cristina Ciobanu - marti, 31 decembrie 2013, 5974 vizualizari
Cum sa evitam cancerul

Dupa multi ani in care oamenilor li s-a spus despre chimioterapie ca este singura cale de a elimina cancerul, Johns Hopkins a inceput in final sa relateze ca exista si o modalitate alternativa...

1. Fiecare persoana are celule canceroase in corp. Aceste celule canceroase nu apar in testele standard, daca nu sunt de ordinul miliardelor. Cand doctorii spun bolnavilor de cancer ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor, dupa tratamentul efectuat, asta inseamna doar ca testele sunt incapabile de a detecta celulele canceroase, deoarece acestea nu au ajuns la dimensiunea detectabila.

2. Celulele canceroase apar in corp de 6 pana la 10 ori in timpul vietii unui om.

3. Atunci cand sistemul imunitar al unei persoane este puternic, celulele canceroase vor fi distruse si astfel este impiedicata multiplicarea lor si formarea de tumori.

4. Atunci cand o persoana are cancer, asta indica faptul ca persoana are multiple deficiente nutritionale. Ele pot fi din cauza unor factori genetici, de mediu, hrana si stil de viata.

5. Pentru a depasi multiplele carente nutritionale, schimbarea dietei si administrarea de suplimente vor intari sistemul imunitar.

6. Chimioterapia presupune otravirea celulelor canceroase cu crestere rapida si, de asemenea, distruge celulele sanatoase cu crestere rapida din maduva osoasa, tractul gastro-intestinal, etc., si poate provoca leziuni ale organelor, precum ficat, rinichi, inima, plamani, etc.

7. In timp ce distrug celulele canceroase, radiatiile, de asemenea, ard, ranesc si distrug celule sanatoase, tesuturi si organe.

8. Initial, tratamentul cu radiatii si chimioterapie, vor reduce dimensiunea tumorii. Cu toate acestea, utilizarea prelungita a chimioterapiei si radiatiilor nu au ca rezultat o mai mare distrugerea a tumorii.

9. Cand organismul are prea multa incarcatura toxica, de la chimioterapie si radiatii, sistemul imunitar este fie compromis, fie distrus, prin urmare, persoana poate deceda din cauza unor infectii banale, si a complicatiilor.

10. Chimioterapia si radiatiile pot determina celulele canceroase sa evolueze, si sa devina rezistente si greu de distrus. Chirurgia poate provoca, de asemenea, raspandirea celulelor canceroase in alte locuri.

11. O modalitate eficienta de a lupta cu cancerul este INFOMETAREA celulelor canceroase, prin nehranirea lor cu alimentele de care au nevoie pentru a se multiplica.

Celulele canceroase se hranesc cu:
a. Zaharul alimenteaza cancerul. Prin renuntarea la zahar se elimina o importanta sursa de hrana a celulelor canceroase. Nota: Inlocuitorii zaharului, precum NutraSweet, Equal, Spoonful, etc, sunt realizati cu aspartam, iar acesta este daunator. Un inlocuitor natural al zaharului ar putea fi mierea de albine si melasa, dar in cantitati foarte mici.
Sarea de bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba. O alternativa mai buna sunt aminoacizii Bragg sau sarea de mare.

b. Laptele determina organismul sa produca mucus, in special la nivelul tractului gastro-intestinal. Cancerul este hranit de mucus. Renuntand la lapte, si inlocuindu-l cu lapte de soia neindulcit, celulele canceroase vor fi infometate.

c. Celulele canceroase prospera intr-un mediu acid. O dieta bazata pe carne este acida, si este mai bine sa mancati peste si putina carne de pui, decat carne de vita sau porc. Carnea contine, de asemenea, antibiotice, hormoni de crestere si paraziti, ce dauneaza, in special bolnavilor de cancer.

d. O dieta bazata 80% pe legume proaspete si sucuri, cereale integrale, seminte, nuci si fructe, ajuta la plasarea organismului intr-un mediu alcalin. Aproximativ 20% poate fi din mancare gatita, inclusiv fasole. Sucurile din legume proaspete furnizeaza enzime vii care sunt absorbite cu usurinta, si ajung la nivel celular in 15 minute, pentru a hrani si a spori cresterea celulelor sanatoase.
Pentru a obtine enzime vii, in scopul construirii celulelor sanatoase, incercati si beti suc de legume proaspete (cele mai multe legume, inclusiv germeni de fasole) si mancati cateva legume crude de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la temperaturi de 40 grade C.

e. Evitati cafeaua, ceaiul, si ciocolata, care au continut ridicat de cofeina. Ceaiul verde este o alternativa mai buna si are proprietati anti-cancerigene.
Apa - cel mai bine este sa beti apa purificata sau filtrata, pentru a evita toxinele si metalele grele din apa de la robinet. Apa distilata este acida, evitati-o.

12. Proteinele din carne sunt greu de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in intestine si va putrezi, ducand la acumularea de si mai multe toxine.

13. Peretii celulelor canceroase sunt acoperiti cu o proteina rezistenta. Prin abtinerea de la, sau consumul redus de, carne, se elibereaza mai multe enzime, care ataca peretii proteina ai celulelor canceroase si permite celulelor ucigase ale organismului sa distruga celulele canceroase.

14. Unele suplimente construiesc sistemul imunitar (antioxidanti, vitamine, minerale, etc.) pentru a activa propriile celule ucigase ale organismului sa distruga celulele caceroase. Alte suplimente, precum vitamina E, sunt cunoscute a provoca apoptoza sau moartea celulara programata, metoda normala a organismului de eliminare a celulelor deteriorate, nedorite, sau a celor care nu mai sunt necesare.

15. Cancerul este o boala a mintii, corpului si a spiritului. Un spirit proactiv si pozitiv va ajuta luptatorul cancerului sa fie un supravietuitor. Furia, neiertarea si amaraciunea pun corpul intr-un mediu stresant si acid. Invatati sa aveti un spirit iubitor si iertator. Invatati sa va relaxati si sa va bucurati de viata.

16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta intr-un mediu oxigenat. Exersarea zilnica, cat si respiartia profunda, ajuta la a duce mai mult oxigen pana la nivel celular. Terapia cu oxigen este un alt mijloc implicat in distrugerea celulelor canceroase.

*Sursa: PremAseem.com

*Imagine: naturalkillercellsblog.files.wordpress.comAstro Shop

Cele mai noi articole