CUM PUTEM CONTRIBUI SITUATIEI DE LA ROSIA MONTANA?

Autor: Cristina Ciobanu - miercuri, 04 septembrie 2013, 1599 vizualizari
CUM PUTEM CONTRIBUI SITUATIEI DE LA ROSIA MONTANA?

Cu usurinta, fara a ne opune, fara rezistenta?

Propun sa folosim unul din instrumentele Access Consciousness!

E usor, fara asteptari, fara proiectii, fara judecati! 

De ce o facem atunci? 

Fiecare, prin constiinta care alegem sa fim influentam lumea si situatiile din lume. Daca alegem sa ne aliniem si sa acceptam puncte de vedere sau sa reactionam si sa rezistam la puncte de vedere, vom crea polaritate si vom contribui cu constiinta si energia noastra la mentinerea acelei situatii. Daca alegem furie, vehementa, ura, judecata vom crea acea energie in lume si vom avea acea energie exprimata in situatiile din lume.

Daca, in schimb, vom sta in intrebare despre ce altceva este posibil, si vom contribui cu energia noastra situatiei pentru a crea ceva nou, lucrurile pot fi diferite. Nu inseamna ca suntem pasivi, resemnati, in acceptare. Suntem constienti de ce cream, si ce vrem sa cream, si ACTIONAM.

Care este instrumentul Access recomandat? Contributia de energie 1, 2, 3!

Cum facem asta? Simplu!

Stai in picioare, alege sa oferi contributia ta energetica, constiinta care esti, posibilitatile pe care le percepi pentru aceasta situatie, aduna toata energia de care esti capabil si numara pana la 3. Adica 1, 2, 3.

La 3, ofera aceasta energie pentru situatia cu Rosia Montana. Cum faci? Nu este cum... doar faci! Iti poti folosi mainile si, la 3, arunci toata aceasta energie adunata (faci un gest cu mainile ca si cand ai arunca ceva in aer).

In loc sa ne punem energia in a ne opune, putem sa o punem in a veni impreuna si a contribui cu ce stim noi mai bine intregii situatii... fara furie, fara judecati, cu daruire, blandete si recunostinta pentru pamant si pentru noi.

Vrei sa participi la acest proces? 

Propun ca in urmatoarele 3 zile (miercuri, joi, vineri) sa venim impreuna in fiecare seara la ora 8 si in fiecare dimineata la ora 8.

Putem sa ne conectam energetic cu toti cei care participa la acest proiect si la1, 2, 3 sa oferim aceasta energie!

Urmareste-l pe Dain mai jos cu explicatia despre acest proces Access 1, 2, 3! 

Ce contributie putem fi impreuna?

Ce stii tu, si numai tu stii, si cum poti contribui la acea cosntientizare in lume? ESTE ACUM TIMPUL SA CONTRIBUI CU DARUL CARE ESTI?

PS.: Poti folosi acest instrument pentru orice situatie din viata ta!


   

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

*Sursa imagine: www.rosia-montana-cultural-foundation.com

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!Astro Shop

Cele mai noi articole