Cum devii conștient de propria vibrație energetică

Autor: Alina Andrei - marti, 21 februarie 2023, 5025 vizualizari

Vibrația energetică este reflectată de relațiile pe care le avem, de mediul în care trăim și de experiențele prin care trecem. Toate acestea ne arată dacă suntem pe drumul misiunii noastre personale și dacă ne îndreptăm spre scopul nostru Divin.

Îți propun în următoarele zile să fii mai atent la oamenii din jurul tău. Doar privește-i din calitatea de observator și urmărește cu detașare ce îți arată despre tine.

Sunt oameni de calitate, îți face plăcere să fii în compania lor? Prezența lor îți provoacă o stare de liniște interioară, sau te agită? Toate aceste stări sunt indicii venite din interiorul tău și te fac să conștientizezi dacă te afli pe o vibrație înaltă sau dimpotrivă.

De asemenea, poți să urmărești cu atenție sincronicitățile care apar pe parcursul unei zile. De exemplu, te gândești la cineva anume și în câteva momente persoana la care te-ai gâdit, fie te contactează telefonic, fie îți apare în față?

E un semn că intuiția și telepatia funcționează și îți este permis accesul la aceste daruri, tocmai pentru că ai crescut din punct de vedere vibrațional.

Obișnuiești să te uiți la ceas la ore precum 11:11, 12:12, 13:13, Etc ? Acestea sunt tot sincronicități și pot fi interpretate sub forma unor mesaje transmise de Univers, prin care ți se confirmă că ești sub ghidare Divină. Dacă ești printre norocoșii care au parte de sincronicități, bucură-te de ghidarea Spiritului și urmează semnele pe care acesta ți le arată.

Simți în mod constat recunoștință pentru oamenii din viața ta, pentru experiențele tale și pentru tot ceea ce ești? Recunoștința este un sentiment profund care indică o vibrație înaltă. Poți face din recunoștință un obicei zilnic. Cu siguranță, pe parcursul unei zile ți se oferă de nenumărate ori oportunitatea de a cultiva acest minunat sentiment de recunoștință.

În loc să ne concentrăm pe ceea ce ne lipseste, poate ar trebui să ne acordăm câteva momente în fiecare zi în care să ne focusăm pe tot ceea ce avem.

sursa foto: ©TithiLuadthong/ShutterstockAstro Shop

Cele mai noi articole