Crearea echilibrului

Autor: Cristina Ciobanu - duminica, 27 iulie 2014, 4497 vizualizari
Crearea echilibrului

Asa cum umanitatea se inclina catre fiecare parte a dualitatii, insistand pentru pace si iubire sau urand alta cultura si actionand cu violenta, exista o lipsa de intelegere cu privire la modul in care functioneaza dualitatea si natura insasi in mentinerea echilibrului. Noi stim ce este bine, dar de fapt traim in dualitate; indiferent cat de inalte sunt frecventele si cat de conectat esti la iubire si lumina, intotdeauna va exista o reprezentare din cealalta parte.

Stand in mijlocul binelui si a raului, durerii si bucuriei, luminii si intunericului, fericirii si tristetii, iti permite sa vezi ca ambele trebuie sa existe in aceasta lume, ca dualitatea este o parte naturala din Univers. Noi nu transcendem dualitatea, ci pur si simplu facem un pas inapoi si o observam. Aceasta este ceea ce tine Universul nostru in echilibru. Totul in Univers este despre echilibru. Noi ne deplasam pur si simplu intr-o vibratie mai inalta, care este a cincea dimensiune. Acest lucru nu va fi lipsit de dualitate. Aceste luni care urmeaza, sunt pentru oameni o oportunitate de a descoperi unde au nevoie sa aduca echilibru in propriile lor vieti si sa creeze pace in interiorul acestora.

Pacea exista inauntrul nostru si este o stare de a fi care se obtine prin meditatie si o practica interioara profunda, care este dedicata propriei descoperiri de sine. Pacea interioara vine din iubirea de sine la cel mai profund nivel al fiintei tale si din vindecarea ranilor emotionale din trecut. Exista un fir comun de-a lungul vietii noastre, care reflecta karma noastra nerezolvata din trecut. Cand ne curatam trecutul karmic, noi cream o deschidere pentru constiinta noastra originara pentru a ne conecta cu sursa noastra Divina.

Prin aceasta munca fiecare poate incepe sa simta acea pace interioara care iti permite sa observi dualitatea. Partea cea mai grea in a fi om este ca noi toti ne dorim sa intram intr-o situatie si sa ne angrenam energia. Tema pentru acasa este sa iti simti sentimentele si sa le eliberezi. In acest fel nu iti angrenezi energia prin scufundarea in adancurile piscinei karmice, care creeaza si mai multa karma pentru tine, prin investirea in dualitate.

A acorda atentie la ceea ce simtiti este unul din cele mai importante aspecte ale fiintei umane. Permitand ca aceste sentimente sa te conduca, fara a fi constient de energia ta si unde ii permiti acestei energii sa se duca, va crea mai multa karma. Aceasta experienta umana are nevoie de un ghid mai bun, pentru ca noi suntem capabili de mult mai mult fata de corecta intelegere a campului energetic si a corpului. Vom imbunatati conditia planetei Pamant, daca ne uitam in interior si devenim noi insine echilibrati si intr-o stare de pace interioara.

Sonja Grace 

Sursa: www.consciouslifenews.com

Imagine: www.boscoanthony.com

Traducere: Cristina CiobanuAstro Shop

Cele mai noi articole