Copiii cei Noi au sosit. Tu ai un copil de Cristal?

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 10 ianuarie 2014, 21867 vizualizari
Copiii cei Noi au sosit. Tu ai un copil de Cristal?

Auzim in ultima vreme tot mai mult despre copiii indigo si copiii de cristal si unii dintre noi sunt dornici sa afle ce inseamna acest concept in care unii credem, unii nu. Insa nu de putine ori spunem „copiii acestia sunt altfel decat eram noi mici” sau ‚are niste capacitati de ma lasa cu gura cascata". Oare de ce? Exista ceva in comun intre toti copiii de varste similare care par mai maturi, mai talentati, mai independenti, mai rebeli si mai puternici decat alte generatii?  

Teoriile moderne ne informeaza ca acesti copii stelari (adica copiii indigo, copiii de cristal si copiii curcubeu) sunt copii care au fost trimisi in diverse zone din univers ca sa ajute Pamantul si oamenii sai. Ei au abilitati psihice, emotionale, spirituale si extrasenzoriale iesite din tipar. Acesti copii vor aduce pace, vor lupta impotriva sistemelor corupte si vor contribui la cresterea constiintei colective in anii ce vor urma. Ei au venit aici cu o misiune speciala, ca sa asiste si sa participe la renasterea Pamantului intr-o dimensiune superioara celei prezente.

Mahatma Gandhi spunea ca teoria “ochi pentru ochi” va lasa toata omenirea oarba. Nu este un secret pentru nimeni ca planeta noastra este intr-o criza globala intrucat traim intre sisteme care nu mai servesc in bine umanitatii.   Oamenii nu mai tin cont de mediul din jurul lor, iar gunoiul de pretutindeni capata proportii ingrijoratoare, in numele supra-dezvoltarii si industrializarii in care traim. Acesta este unul din motivele pentru care copiii stelari au fost trimisi aici. Ei sunt razboinici spirituali care au venit sa ne trezeasca constiinta colectiva. Acest copiii speciali au misiunea de a transforma lumea intr-un loc unde pacea si iubirea pot schimba in bine planeta.  

Ca sa intelegem de ce au venit acesti copii pe Pamant, trebuie mai intai sa intelegem de ce este nevoie de calitatile lor speciale. Planeta noastra a atins un punct de criza de proportii mari. Noi, ca si copii ai planetei, ne aflam intr-un punct de stagnare in cresterea noastra. Suntem robii sistemelor impersonale si nu mai functionam pentru binele global al umanitatii. Din ce in ce mai multi oameni sunt din ce in ce mai saraci material si spiritual, timp in care o mica masa de oameni acumuleaza putere si bogatie pentru sine. Continuam sa ne murdarim si poluam planeta in numelemodernizarii si sa ne taram reciproc in razboaie fara sens in numele religiei si a libertatii. In acest context au fost trimisi copiii indigo, de cristal si curcubeu. Este mai important ca oricand sa avem grija de acesti copii speciali. Ei au menirea de a schimba lumea si de a crea cat mai multe situatii pline de iubire de semeni si de curatenie sufleteasca si de mediu.    

Copiii indigo si cei de cristal

Copiii indigo si copiii de cristal seamana intre ei pentru ca au firi vesele, volubile, iertatoare. Insa primii au sosit copiii indigo si au un spirit mai razboinic pentru ca menirea lor este sa distruga vechile abordari care nu ne mai sunt de folos. Pentru a realiza acest lucru, ei au nevoie de un temperament clocotitor si de o fermitate remarcabila. Sunt copii-tineri care acum au varste cuprinse intre 7 si 28 de ani. Unii din acesti copii sunt diagnosticati gresit cu sindromul ADHD, intrucat parintii si adultii nu le inteleg rebeliunea, agitatia si refuzul de a se supune unor sisteme invechite care nu mai aduc nimic bun omenirii. Copiii de cristal au inceput sa apara in jurul anului 1990 si de 10 ani ei se tot nasc. Scopul lor este sa ne duca la urmatorul nivel de evolutie si sa ne ajute sa ne descoperim puterea interioara superioara. Ei pun accent pe constiinta de grup decat pe forta lor ca indivizi si sunt avocatii iubirii si pacii pe planeta. Primul lucru pe care il veti recunoaste la copiii de cristal este natura lor iertatoare si impaciuitoare. Ei sunt sensibili, calzi si grijulii. Aceste trasaturi nu sunt slabiciuni, intrucat copiii de cristal sunt fiinte foarte puternice.

Copilul de cristal este incredibil de senzitiv, ceea ce inseamna ca poate simti constiinta colectiva. Nu veti putea ascunde nimic de acesti copii. Nu ii veti putea minti, intrucat ei stiu imediat care este adevarul. Este important de mentionat ca acesti copii de cristal stiu ce aveti in ganduri si mai mult, in inima. De aceea si sunt asa de senzitivi. Din punct de vedere fizic, primul lucru ce te izbeste cand privesti un copil de cristal sunt ochii lor mari, patrunzatori si mult mai intelepti decat ne-am astepta pentru varsta lor. Acesti ochi se fixeaza hipnotic in ochii tai iar sufletul tau se dezvaluie in fata lor asa cum e, pentru ca acesti copii sa il vada cu adevarat, ne spune autoarea cartii „Copiii de cristal”, editura For You. Copiii de cristal sunt firi binecuvantate, fericite, cu un temperament echilibrat. Sigur ca si ei fac dese crize de furie, dar sunt iertatori si prietenosi. Inaintea lor au venit copiii indigo care si-au croit drum cu toporul, taind fara mila in tot ce este lipsit de integritate. In urma lor, copiii de cristal parcurg cararea deschisa intr-o lume mai plina de certitudine si siguranta.

Iata care sunt caracteristicile copiilor de cristal:

- de obicei sunt nascuti dupa anul 1995

- au niste ochi enormi, cu o privire intensa

- au o personalitate cuceritoare, magnetica

- sunt extrem de afectuosi

- incep sa vorbeasca destul de tarziu

- nu suporta sunetele inalte, stridente sau luminile nenaturale

- au o orientare muzicala evidenta si este posibil sa inceapa sa cante inainte de a invata sa vorbeasca

- se folosesc de telepatie si de un limbaj format prin semne ca sa comunice

- au un temperament echilibrat, bland si iubitor

- nu suporta sa se certe si nu pot tine supararea

- sunt intelegatori cu ceilalti si ii iarta

- nu reactioneaza bine la zahar, cofeina sau alte alimente cu chimicale

- sunt extrem de sensibili si simtitori fata de ceilalti

- sunt foarte legati de natura si animale

- dau dovada de capacitati tamaduitoare

- deseori capteaza emotiile ce vin din exteriorul lor si le amplifica (sunt fuzionali)

- vorbesc despre ingeri si indrumatori spirituali

- au un simt artistic si creator deosebit de dezvoltat

- prefera hrana vegetariana, evitand carnea, din pricina empatiei lor cu puiul, pestele, vita, porcul sacrificate pentru carnea lor

- prefera sucurile in loc de mancarea obisnuita

- pot fi exploratori si cataratori neinfricati, cu un simt al echilibrului uimitor

- nu le face bine sa stea prea mult in jurul televizorului sau calculatorului pentru ca intra intr-o stare de agitatie de parca nu ar mai fi ei insisi

- uneori se uita mult timp la o persoana pentru o lunga perioada de timp

- cand sunt mici pot fi foarte manipulatori, creand crize de isterie pentru fiecare situatie pe care o percep ca nu este buna pentru ei

- se pot agita din orice, mai mult decat este cazul, cu usurinta si au nevoie de perioade in care sa li se creeze un mediu linistit ca sa isi incarce bateriile

- nu sunt tematori si nu isi fac griji inutile

- le face placere sa poarte discutii profunde cu adultii, fie ele filozofice sau spirituale

- uneori par ca nu se uita la nimeni si nu vorbesc cu nimeni (semn de clarviziune)

Aceste doua generatii au fost definiti drept indigo si de cristal din pricina culorii aurei lor energetice. Copiii indigo au in aura lor mult albastru indigo in timp ce copiii de cristal au o aura superba multicolora in nuante pastelate, asemanatoare cu efectul de prisma al unui cristal de cuart.  

Majoritatea parintilor copiilor de cristal au confirmat ca au o relatie fericita cu copiii lor, marcata de foarte putine probleme. Ei isi descriu copiii ca „ingeri”, „iubirea vietii mele”, „o adevarata bucurie”. Parintii au recunoscut ca in copiii lor au avut niste invatatori spirituali de mare profunzime de la care au invatat foarte multe despre cum sa fii iubitor si bun cu semenii tai.  

Copiii indigo si de cristal lucreaza impreuna ca sa darame sistemele arhaice si sa ridice unele noi in viitor. Parintii acestor copii speciali trebuie sa realizeze ca si ei au o contributie importanta aducand pe lume acest tip de copil puternic si intelept. Acesti copii trebuie tratati cu iubire, intelegere, cu ei se poate discuta cu maturitate, ca de la egal la egal, de la ei putem invata lectii de viata ca sa ne descoperim sinele autentic. Acesti copii trebuie sa fie fericiti, sanatosi, alimentati corect ca sa isi poata indeplini menirea, iar noi parintii le vom asigura cele necesare, ca fiind singurul nostru rol alaturi de ei.  

Mai multe despre copiii de cristal in cartea cu acelasi nume al editurii For You, autor Doreen Virtue.

Sursa: Sfatulparintilor.ro


*Imagine: www.giftediam.comAstro Shop

Cele mai noi articole