Conjuncție Mercur-Jupiter în Fecioară, până pe 5 septembrie! E momentul rezolvărilor!

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 23 august 2016, 24707 vizualizari

Începând cu 22 august și până pe 5 septembrie, Mercur se află în conjuncție cu Jupiter în Fecioară, la gradele 26-28. Acesta este un interval în care ne putem concentra pe soluții potrivite, idei noi pentru rezolvarea unor situatii vechi, mesaje pe care le primim pe diverse căi (inclusiv prin vise). Acum putem avea sentimentul că cineva din sfere superioare de conștiință, din astral, ne comunică soluția, calea, informația pe care o așteptam.

E o perioadă în care ar fi bine să notăm ideile care ne vin, să ascultăm cu atenție ce ne spun cei din jur dar și ce ne transmite, printre rânduri, un text pe care-l citim. Mai ales dupa 30 august, când Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă, vom avea revelații prețioase și vom vedea calea potrivită de indreptare a unor situatii, relații, contexte de viață.

Mai ales situațiile care țin de sănătate, muncă, dar și de niște vise ale noastre cu privire la un proiect sau o relație, acum își pot găsi soluția, drumul potrivit, rezolvarea dacă e cazul.

Totul se face și desface, în perioada asta, prin informare și înformații, cunoștințe, relații, comunicare... Nu e exclus să ne apuce dorul de a învăța ceva sau sa ne dorim să ne perfecționăm într-o anumită disciplină și zonă de cunoaștere.

În altă ordine de idei, Jupiter prezent lângă Mercur ne amintește că încrederea e totul și că, atunci când visezi mare și ai mereu în vedere imaginea de ansamblu, ai toate șansele de partea ta. Acum, Jupiter in Fecioară cooperează cu Mercur și ne ajută sa punem niște piese de puzzle la un loc. Să sintetizăm. Folosim detaliile pe care le-am tot adunat în ultimul an și construim imaginea mare. Apoi păstrăm această imagine în minte și, cu optimism și încredere, selectăm cuvinte și gânduri cu care să hrănim ceea ce vrem să împlinim.

Sa nu uităm că tot acum (până pe 27 august) e activă și conjuncția Marte-Saturn în Săgetător, ceea ce nu e de speriat, ci de folosit cu cap. Adică, dacă reusim să ne concentrăm la ceea ce este cu adevărat important pentru noi, daca suntem dispuși să depunem efortul necesar și să ne asumăm anumite responsabilităti noi, probabil necesare pentru obținerea a ceva ce ne dorim, ne vom bucura de rezultate foarte bune, mult peste așteptări.

Pe 27 august avem și o minunată conjuncție Venus-Jupiter în Fecioara, dar despre asta poate într-un alt articol.

Deocamdată, atenție la ceea ce sădiți în minte și prin cuvinte, în viața voastră! Succes!

Fie primit!

Nicoleta Svârlefus

 

Astro Shop

Cele mai noi articole