Clopotei de vant

Autor: Nicoleta - sambata, 21 martie 2009, 13348 vizualizari
Clopotei de vant
Povestea spune ca un maestru chinez era fericit tot timpul, un zambet permanent ii lumina fata. Intrebat de discipol de unde aceasta fericire, multumire , el spuse :
 -De la clopoteii de vant. Tare sunt fericit cand ei imi anunta sosirea prietenilor.
 
Intrigat, elevul fura clopoteii, ii atarna la poarta si asteapta cu crispare, inversunare chiar, efectul. Cum nu simti nici o modificare a starii lui de spirit, spasit se planse maestrului.
 -Dar unde ai atarnat clopoteii ?
 -La poarta casei.
 -Aaa! Trebuia sa-i atarni la poarta sufletului !
 
Si totusi…
Clopoteii nu se fixeaza neaparat la usa, ci mai degraba in locurile greu accesibile, intunecate, debarale unde se afla o acumulare de energie chi (pentru a-i permite acesteia sa circule liber prin incapere). Ori in gradina, la fereastra, unde fiecare adiere de vant va fi insotita de sunete placute.
 
Clopoteii pot fi din bambus (cei din exterior) metal sau ceramica (pentru interior)
Norocul este atras de cei care au 4, 6, 8, 18 tuburi, iar energiile negative sunt eliminate de cei cu 5 tuburi.

Clopoteii din ceramica ii vom amplasa in SV, NE si centru ( In V activeaza zona copiilor,  iar in NV zona relatiilor).
Clopoteii din bambus, in S, SE, E.
Clopoteii din lemn, in S, activeaza zona faimei.
Clopoteii metalici, in V, NV si N.
 
Scopul lor ?  Favorizand un flux optim al chi-ului prin doua caracteristici: sunetul si miscarea, aceste elemente reusesc sa aduca noroc si sa indeparteze ghinionul.
 
„Clopoţeii de vânt sunt remediul de Metal ce înfrânge energia ucigătoare nevăzută. Dintre toate remediile împotriva Feng-Shui-ului negativ, provocat de energia negativă a stelelor zburătoare, cei mai eficienţi sunt clopoţeii de vânt cu şase fluiere, făuriţi numai din metal. Clinchetul uşor al acestor fluiere metalice alungă nenorocul mai repede decât viteza luminii, deseori fără ca tu să îţi dai seama. În toate gospodăriile trebuie să existe mai mulţi clopoţei de vânt. Aceia cu şase fluiere sunt puternice deoarece numărul 6 reprezinta "metalul mare".     -Lillian TOO - Cartea de aur, 2006.


 
 Nicoleta Bertea

nicoleta.bertea@astrocafe.roAstro Shop

Cele mai noi articole