Ce este bogăția pentru noi și ce fundație nouă construim? Soare în Taur, 19 aprilie- 21 mai 2020

Autor: Alice Panțâru - marti, 21 aprilie 2020, 11753 vizualizari
Soare in Taur

Soarele și-a făcut intrarea în semnul Taurului, chiar în duminica Paștilor, părăsind bătăiosul semn al Berbecului. Odată cu lumina Invierii, energia s-a așezat, s-a domolit, și a facut accesibilă pacea, liniștea și calmul.

Taurul este molcom, blȃnd, uneori chiar greoi, rezistent la schimbare dar conjunctura astrală a momentului nu-l lasă să lȃncezească prea mult ȋn supa lui. Sezonul Taurului se deschide cu o Lună Nouă ȋn Taur, simbol al noilor ȋnceputuri, al creării de direcṭii noi. Ambele luminarii sunt supervizate de intempestivul Uranus, cu care vor face conjuncṭie, iar asta poate ȋnsemna o zguduire serioasă pentru noi toṭi, a domeniilor de viaṭă unde nu am evoluat, unde preferăm calea bătătorită sau unde am lenevit.

Avem şansa să folosim forṭa creatoare a Taurului şi să găsim soluṭii, resurse, pentru lucruri pe care ni le dorim de mult timp să le construim. Acum e timpul fundaṭiei, creativităṭii, organizării, planificării, a hărniciei, doar că ceea ce se construiește acum nu mai poate fi ca ȋnainte. Cu ajutorul lui Uranus downloadam o nouă viziune asupra a ceea ce avem de construit, forṭaṭi de ȋmprejurări, de evenimente surprinzătoare. Acest ghiont al Universului scoate acele parți din noi care sunt capabile să aducă plus valoare lumii, ne ajută să găsim cele mai inedite resurse, atȃt interioare cȃt și exterioare, la care nu ne-am gȃndit pȃnă acum să le valorificam. Devenim mai perseverenți, tenace, și avem de depășit încăpățȃnarea în felul vechi de a face lucrurile.

Să fim atenți la corpul nostru, în această perioadă poate fi un mesager de preț, toate simțurile sunt activate. Conexiunea sufletului cu trupul poate aduce înțelegerea unor experiențe mai profunde, mai departe decȃt goana după plăceri, dorințe și pofte lumești. Ne lipsesc tuturor natura, pomii, pamȃntul, florile, de atȃta stat ȋn casă dar ne putem ȋntoarce la natura din interior. Acum mirosim florile dinlăuntrul nostru, de aceea e nevoie sa avem grijă ce emoții, gȃnduri și trăiri cultivăm.

Sezonul Taurului începe furtunos, dar se domolește spre sfȃrșit, cȃnd vom avea 4 planete retrograde (Pluto, Saturn, Venus, Jupiter), semn că ceea ce se construiește acum nu-și permite nicio greșeală. Ni se dă șansa să revizuim, să refacem, sa reaşezăm lucrurile, să respiram un pic dupa tumultul ultimelor luni. Taurul în acest an este despre esența noastra creatoare, plină de resurse, despre reconsiderarea sistemului de valori, dincolo de ceea ce de milenii am considerat ca scop al existenței, și anume acumularea de posesiuni lumești. Este un punct de cotitura în credința noastră despre ceea ce dorim materializăm, ce ne aduce bucurie și valoare în viață. Dorim să posedăm lucruri sau să punem la dispoziție resursele pentru a construi o lume așa cum o visăm, în care să trăim împreună cu bucurie si frumusețe? Ce alegem să fie bogăṭie pentru noi?

Alice Panțâru

 

 



Astro Shop

Cele mai noi articole