Ce aduce vibrația 9 a lunii MARTIE?

Autor: Adriana Armanu - joi, 10 martie 2022, 8223 vizualizari

A sosit momentul bilanțului. 

Luna Martie, a treia lună dintr-un an de vibrație 6 (2+0+2+2), ne introduce într-o lună de vibrație 9 (6+3).

Ni se cere să dăm doi pași în spate, într-un act de solitudine și introspecție, căutând Adevărul cel Adevărat, nu adevărul care ni se prezintă din exterior. Cu cei trei de 2 ai acestui an și un 0 în componență care vine să amplifice energia lui 2, treaba poate scăpa ușor de sub control. Așa că e nevoie de Înțelepțire.  2 înseamnă Dualitate (două fațete ale aceleiași monede), înseamnă Emoție (care, amplificată, poate distruge sau crea conflicte greu de reparat), înseamnă Contradicție dar și Intuiție.

Fiecare este responsabil ca în luna Martie să își facă o analiză a propriului sistem de credințe, de valori, de acțiuni. Tendința actuală este de a ne lăsa purtați de ceea ce a fost dintotdeauna înăuntrul nostru, fără a conștientiza că energia momentului amplifică și mai mult ce e deja acolo. 

Astfel, cei anxioși experimentează și mai multă frică, își trăiesc zilele prinși în scenariile dezastruoase din mintea lor.  Cei care aveau răni de nedreptate sunt acum mai justițiari decât oricând, se poartă cu toți cei din jur ca într-o sală de judecată, sunt mai aspri în pedepse, mai vocali, mai "corecți" decât orice Constituție. Cei privați de libertate în copilărie sau adolescență își găsesc acum scena pe care să-și strige adevărul personal, militând pentru toate formele de libertate. Cei neasumați din fire își caută furnizori de adevăr de la care să preia direcții de urmat (ne mutăm sau nu din țară, scoatem sau nu banii din bancă, mai investim sau nu).

Tot ce era deja în noi, se amplifică, producând un dezechilibru vizibil.

Ce avem de făcut?

Avem nevoie să conștientizăm ce programe rulează în noi pentru că, în această lună, avem posibilitatea de a ne elibera de ele. E necesar să conștientizăm ce e de lăsat în urmă, la ce anume trebuie să renunțăm, ce nu mai poate merge mai departe în aceeași formă pentru că efectul e distrugător.

Avem nevoie să privim cu detașare ambele fațete ale unui context. Să identificăm de ce ținem cu o anumită parte și care sunt argumentele celeilalte părți. S-ar putea să înțelegem lucrurile diferit. S-ar putea să se schimbe ceva în sistemul nostru de credințe, să apară niște perspective noi.

Ni se cere să trecem la nivelul următor de înțelegere, să ne extindem conștiința, să privim către binele colectiv, nu doar către interesele personale sau să ne lăsăm ghidați de nevoile generate de rănile prezente în structurile noastre.

In această lună ne vizitează intruziv tot ce nu puteam uita, ierta, accepta, pentru a transforma aceste blocaje odată pentru totdeauna. Este o lună, pe cât de grea și epuizantă, pe atât de vindecătoare și benefică propriei dezvoltări.

E luna care, de asemenea, amplifică Umanitatea din noi. Vom simți nevoia de a ne pune în slujba celorlalți, de a ne aduce contribuția, de a crea un impact pozitiv asupra celor în nevoie. 

Dar, atenție! Jucăm cu toții tema Echilibrului (vibrația 6 a anului). Când acesta se pierde, spiritul de sacrificiu poate fi exploatat de manipulatori. Unii pot prinde punctul slab al Salvatorilor căutând să își satisfacă interesele prin intermediul lor. Să nu treceți peste limitele voastre pentru alții, oricare ar fi cauza pentru care vă oferiți suportul.

Ca o concluzie, luna martie vine, fie să transforme, fie să încheie, oferindu-ne oportunitatea trecerii la nivelul următor, la etapa superioară a manifestării noastre în lume și a tuturor ca Întreg. 

Adriana Armanu, numerolog

www.adrianaarmanu.ro & https://www.facebook.com/soulretreat.ro 

 Astro Shop

Cele mai noi articole