Care este semnificatia lui 11:11

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 23 aprilie 2014, 70714 vizualizari
Care este semnificatia lui 11:11

11:11 pune-ti o dorinta! Sunt sigur ca va amintiti aceasta zicala, si, probabil, o spuneti si in ziua de azi. Acesta este singurul moment din zi (folosind ceasul cu 12 ore) in care toate numerele de pe ceas sunt la fel. De unde vine aceasta zicala? Chiar ar trebui sa va deranjati sa va puneti o dorinta? Ce face acest moment atat de important si care este semnificatia lui 11:11?

Pentru mine personal, deoarece am inceput sa ma trezesc, am inceput sa vad aceste numere tot timpul. Dupa un timp, am inceput sa observ ca exista un fel de conotatie spirituala care a mers mult timp cu numerele 11:11. Uneori trec prin faze din viata mea, in care pentru o luna vad acest numar pe ceas de doua ori pe zi, iar uneori sunt perioade in care cu greu abia il vad. Ce inseamna toate acestea? Sunt mai luminat in momentele in care il vad? Este sufletul meu, sau universul incearca sa exprime ceva important?

Exista multe teorii diferite pentru a exprima exact ceea ce inseamna acest fenomen evident, de a vedea numerele 1111. Cea mai comuna teorie este ca, atunci cand vezi aceste numere, ar trebui pur si simplu sa-ti pui o dorinta, si se crede ca aceasta va deveni realitate. Unii oameni sustin ca, atunci cand este vazut acest numar, inseamna ca exista un fel de fereastra de deschidere in viata ta si tu ar trebui sa ceri indrumarea "ingerilor" pentru a afla ce este. Alte teorii afirma ca se intampla ceva important in momentul in care te afli si tu ar trebui sa fii atent la ceea ce se intampla in jurul tau. Una din ideile mele preferate, pe care am citit-o, a fost ca atunci cand vezi 11:11, ar trebui sa te opresti pur si simplu, si sa recunosti semnificatia momentului.

In opinia mea si ceea ce rezoneaza cu mine, este ca atunci cand vezi "11:11", indiferent daca este pe un ceas, placuta de inmatriculare, extrasul de cont sau ori de cate ori se intampla sa-l vezi, este ca un mic semn prietenesc din sufletul tau, sursa, sine inalt, sau din intregul Univers, oricum ai alege sa-i spui, Dumnezeu, daca vrei, ca totul este in aliniament, iar tu esti exact unde trebuie sa fii, chiar aici, chiar acum.

Potrivit numerologiei, numarul 11 poseda calitatile de rabdare, onestitate, spiritualitate, sensibilitate, intuitie si este idealist. Am citit pe un site web ca a vedea 11:11 poate fi privit ca o eroare in matrice; acesta este un mod foarte real pentru lumea spiritelor de a comunica cu noi. Nu stiu daca vom afla vreodata ce inseamna exact, dar cred ca poti decide ce inseamna pentru tine. Eu stiu ca intotdeauna am un zambet pe fata, atunci cand il vad, cu siguranta ma face sa ma sint bine si imi place sa impartasesc cu ceilalti, "Hei, uite! E 11:11!"

Alanna Ketler

www.collective-evolution.com

Traducere: Cristina Ciobanu

Imagine: www.subverse.orgAstro Shop

Cele mai noi articole