Când ai decis ce nu poți fi?

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 13 februarie 2020, 12278 vizualizari

Când ai aflat că viața nu e ceva ce arată cum alegi, ci cum ți se dă.

Când ți s-a spus, cu titlu de verdict, că tu „nu eșți de capul tău” și mereu trebuie să faci ce se cade.

Când ți s-a interzis să gândeșți și ai fost încurajat să înghiți, pe nemestecate, informații de tot felul.

Când întrebarea ți-a fost interzisa sau ridiculizată.

Când creațiile tale au fost trecute cu vederea sau invalidate.

Când ceea ce simțeai nu era luat în considerare, pentru că nici măcar să simți nu e treaba ta, ci trebuie să simți „așa cum e normal”, după mama, tata sau alți oameni pe care i-ai ascultat.

Când ai aflat că în viață nu este despre ceea ce vrei, ci despre ceea ce trebuie.

Când ai crezut că nu e bine să faci alegeri care să adauge bucurie în viațata, ci alegeri care să evite tristețea și suferința.

Când ai învățat că schimbarea nu este o opțiune de mai frumos, mai bine și mai ușor, ci un compromis, un pericol, o mare greutate.

Când ai văzut în jurul tău o copleșitoare majoritate de oameni care, pentru o brumă de atenție și acceptare, își vinde sufletul și își aruncă la gunoi visele.

Când deciziile celorlalți te-au convins că mereu este despre ce pierzi și ce câștigi, nu despre expansiune, bucurie și grație....

Ai decis ce nu poți fi, cu fiecare alegere nefăcută și cu fiecare moment în care nu te-ai ascultat. Cu fiecare alegere din frică și cu fiecare sentiment nerecunoscut. Cu fiecare călătorie dorită dar neînceputa și fiecare iubire neîmpărtășită. Cu fiecare tristețe ascunsă și judecată, cu fiecare tu neexprimat, neacceptat, neiubit. 

Însă, în ziua când hotărăști să nu mai fugi de ține, de inima ta... îți poți aminti. Că POȚI. Că eșți viu. Că ai alegere mereu. Și că poți să faci din viață ta un loc în care să crești, să infloresti, să creezi mai mult și mai mult din esență ființei tale. Din conștiința și puterea care ești.  

--------------------- 

Între 2 si 6 aprilie, are loc tabăra de Creație și ReCreație interioară EU POT cu Nicoleta Svârlefus, la Moeciu de Sus- Brașov.

Vei practica un set de instrumente, cu care, după tabără, te vei putea antrena singur și vei putea face, cu curaj și putere, alegeri adecvate în viață. Acest workshop a fost creat  pentru tine, dacă dorești să te antrenezi și să înveți să faci alegeri cu inima, singurele alegeri autentice. Vei primi "uneltele" necesare, care te vor ghida în fiecare moment al existenței tale.  Te vei debarasa de programe ale trecutului, de resentimente. Te vei antrena în a crea conștient posibilități, în fiecare moment.

AFLA MAI MULT...

Inscrieri: nico.svarlefus@gmail.com 

 

Astro Shop

Cele mai noi articole