Calitati/cusururi ale zodiilor

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 13 iulie 2017, 12056 vizualizari

Fiecare zodie are niste calitati unice, detine un set de instrumente pe care nicio alta zodie nu le detine sau cel putin nu le manifesta exact la fel. Aici e de discutat in ce masura un nativ al unei anumite zodii, stie ce are la indemana si stie sa foloseasca optim aceasta energie care este. De pilda, nicio zodie nu e mai amatoare de inceputuri si de competitie, sau mai directa si prompta, asa cum este Berbecul. Sau... un Taur e greu de egalat in ce priveste flerul in materie de finante sau dorinta de stabilitate... La fel cum nimeni nu vorbeste cu mai multa lejeritate si nu afla mai repede o informatie, decat o face un Geaman... si tot asa.

Totusi, cred ca suntem veniti aici, intr-o anumita zodie, deci nascuti intr-un moment anume, pentru a exersa calitatile acelei zodii, pentru a le desavarsi. Nu inseamna ca avem niste etichete datorita zodiei, un tipar in care functionam, ci mai degraba, avem la dispozitie un potential pe care ramane sa-l folosim cat de bine putem, daca si cand alegem.

Orice calitate poate deveni un defect, depinde ce si cum utilizezi potentialul pe care il ai la dispozitie. Daca, de exemplu, o calitate este manifestata in exces, ea poate deveni un defect si, de fapt, un deserviciu. Zodiile sunt energie in manifestare. Ele difera una de cealalta, din acest punct de vedere. Fiecare zodie contine un set de „ingrediente” pe care le poate folosi cum alege.

Nu putem spune ca exista o zodie perfecta, asa cum nu exista zodie buna si zodie rea. E ca si cum am spune ca marul e bun si portocala e rea...

 

BERBEC

Calitati/Cusururi

 

TAUR

 

GEMENI

 

RAC

 

LEU

 

FECIOARA

 

BALANTA

 

SCORPION

 

SAGETATOR

 

CAPRICORN

 

VARSATOR

 

PESTI

Imagine: Erik Johannson

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole