Autenticitate pe Instagram și un maieu ponosit!

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 17 septembrie 2022, 3422 vizualizari

Recunosc, îmi place ceea ce este frumos, totuși, noțiunea de frumusețe s-a schimbat în ultimii ani pentru mine. În Cheile Genelor cheia 1 este cheia Frumuseții, în cazul meu o am în Radianță și îmi susține creativitatea, conectându-mă și la ceea ce este urât și la ceea ce este frumos, extrăgând ceea ce este constructiv de acolo.

Viața m-a pus să îmi confrunt noțiunea de frumusețe, am trecut prin perioade în care frumosul era doar rezervat unui singur tipar și m-am cam învârtit în jurul acelui tipar și m-am învârtit fără a ieși ceva constructiv în afara iluziilor mele spulberate. Așa că am început să simt Frumusețea în cei care sunt conectați cu Sinele, cei care sunt prezenți, cei care se deschid față de viață și față de mine.

Am început să simt ceea ce se ascunde în spatele corpului cuiva și chiar dacă acesta este considerat, conform standardelor actuale, a fi frumos, dacă nu emană Prospețime (Darul cheii 1 din Cheile Genelor) realizez că acel om poartă o mască, o mască stătută care îl protejează de viață și în același timp de mine. Tot acest proces, în cazul meu, nu mai este mental ci îl simt, pur și simplu mă conectez și simt și observ cum propriul meu corp respinge acel corp, îmi spune că nu este momentul să mă conectez.

Acum câteva zile, o persoană dragă mie mi-a arătat ce se mai întâmplă pe Instagram, o platformă pe care nu o folosesc. Multe femei și bărbați care își arată corpul în ipostaze cât mai sexy, cât mai provocatoare. Corpul lor a devenit o marfă și mă poți crede sau nu, chiar nu am ceva cu lucrul acesta. Întrebarea pe care o am este câți dintre acei oameni emană Prospețime și câți sunt blocați în propriul haos al propriei vieți, în melancolie, în Entropie (Umbra cheii 1 - Entropie)?

Aceștia ne vând o imagine care de multe ori este falsă, o imagine care este în rezonanță cu imaginea falsă a urmăritorilor lor. Degeaba aceștia au milioane de urmăritori dacă aceștia le oglindesc falsitatea.

Oare câți dintre acei oameni s-ar simți în siguranță în preajma urmăritorilor lor?

Multe dintre pozele lor sunt un fel de preludiu pentru un act sexual imaginar, un act care nu se va întâmpla vreodată, este o minciună care creează frustrări conștiente și inconștiente, frustrări care creează o atmosferă ciudată pentru modelele de pe Instagram, mai ales cele feminine. Măcar bărbații se mai pot apăra însă de multe ori femeile sunt nevoite să se ascundă de urmăritorii lor, pentru că unii dintre ei pot deveni periculoși.

Oare ce i-a atras pe aceștia? I-a atras autenticitatea sau falsitatea?

Autenticitatea sperie pe cei mai mulți dintre cei dezechilibrați, dacă nu pe toți. O femeie în autenticitate, un bărbat în autenticitate nu pot fi abordați într-un mod lipsit de autenticitate, se simte acest lucru.

În Cheile Genelor, partenerul de canal info-energetic a cheii 1, este cheia 8, cheia autenticității în dar și a mediocrității în umbră. Prospețimea aduce Autenticitate și apropo de actul sexual vândut de cei cu mască, un act sexual în Prospețime și Autenticitate este cu adevărat hrănitor, unul cu măștile puse este o masturbare reciprocă mai mult.

Așa că chiar dacă urmăritorii cu măștile puse ar reuși, ca prin minune, să își îndeplinească fantezia și să facă sex cu modelul de pe Instagram, tot cu măștile puse, ceea ce ar ieși ar fi o frecangeală, un exercițiu fizic cel mult, o descărcare nervoasă care nu îi va atinge pe cei doi, nu îi va hrăni.

Când un om cunoaște Autenticitatea în interior, nu mai acceptă lipsa ei în exterior, înțelegând să nu își sacrifice timpul, energia și resursele în experiențe care nu hrănesc. În cazul propriu, observ cum încă mai sunt atras mental de mediocritate însă când sunt pus față în față cu aceasta, corpul o respinge instant. E ca un mecanism de protecție care mă protejează de a intra în aceleași experiențe nehrănitoare ca în trecut.

Nu înseamnă că și ascult de fiecare dată corpul însă câteodată reacția este atât de puternică încât nu am ce face altceva. Am ajuns să stau față în față, astfel, cu propriile măști care sunt atrase de măștile altora și să observ iluzia. Sunt câteodată copleșit de acest proces însă sunt recunoscător că pot simți, acum 10 ani mă duceam pe la psihologi și psihoterapeuți spunându-le că vreau și eu să simt viața, neînțelegând că propriile mele măști mă opreau din simțire.

Pentru a ajunge la Autenticitate, omul modern are de tras, însă. Identitatea în care a investit atât de mult timp, energie și poate chiar resurse, aceasta va fi deconstruită treptat. Gândește-te cât de greu îi va fi unui om care a investit multe decenii în propriile măști ori unui om care a investit bani pentru a își modela corpul. "Cum? nu e suficient?" ar spune acesta...

Nu e suficient, modelarea corpului nu aduce, la pachet, autenticitatea.

Autenticitatea este cea care atrage autenticitate, asta îmi este clar acum. De aceea, unii oameni considerați a fi urâți de societate, trăind în autenticitate atrag niște oameni și situații mișto și astfel au o experiență bună de viață. Paradoxal, mulți dintre oamenii considerați frumoși de societate aleg măștile pentru că par mai strălucitoare, poate măștile le promit faimă, extraordinarul.

Autenticitatea este ordinară, nu este extraordinară! Prospețimea apare din ordinar, nu din extraordinar. De aceea o femeie sau un bărbat poate purta un maieu ponosit și să emane Frumusețe prin propria autenticitate, alți bărbați și femei chinuindu-se cu machiaje, coafuri, frizuri, haine scumpe, încălțăminte, tatuaje și alte accesorii fără a atrage aceleași chestii mișto ca cei menționați anterior.

Eu, unul, prefer maieul ponosit și prefer autenticitatea. Este atât de hrănitoare încât nu mai mă las păcălit de "fast food-ul" creat de corpul mișto plin de măști. Corpul mișto are potențial de Prospețime și Autenticitate însă dacă purtătorul nu intră într-un proces de decondiționare și recondiționare mentală, emoțională și fizică, deconstruindu-și identitatea, păstrând doar ceea ce este autentic, potențialul va rămâne doar la nivel de potențial, nu va deveni prea des realitate.

Tu ai încredere în Prospețimea și Autenticitatea ta? Ai încredere că acestea sunt suficiente pentru a fi "hrănit/ă" sau te dezamăgește fapul că poate tu nu arăți ca cei din acele poze sclipitoare de pe Insta?

Atât îți mai spun, un moment de autenticitate valorează infinit mai mult ca un întreg catalog de poze sclipitoare pline de măști care ascund frici, supărări, furii reprimate, rușine, vinovăție. CURAJ!

Orlando Daniel Stoicescu

www.orlandostoicescu.comhttps://www.facebook.com/deconditionare 

Sursa imagine: www.tinnybuddha.com Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole