Atmosfera saptamanii 30 martie- 5 aprilie 2015. Revelatii esentiale!

Autor: AstroCafe.ro - luni, 30 martie 2015, 1658 vizualizari
Atmosfera saptamanii 30 martie- 5 aprilie 2015. Revelatii esentiale!

O saptamana interesanta, in care ne reconstruim in interior si ne reformulam viziunea. Daca vrem.

Sunt schimbari pe cer (Mercur intra in Berbec marti, apoi Marte intra in Taur in aceeasi zi, la 15 ore diferenta), avem un aspect important (Soarele intalneste Nodul sud lunar in Berbec), si spre finalul saptamanii ne bucuram de Luna plina si eclipsa totala de Luna in Balanta...

Aceasta saptamana, cu toate experientele la care ne invita, ne cere atentie si CONSTIENTA. Sa fim deschisi spre a INTELEGE  ce apare, ce traim, chiar daca e vorba de evenimente aparent ciudate, reeditate si provocatoare, in loc sa alegem calea comoda a furiei, plangerilor nesfarsite si agresivitatii. E important sa intelegem mai ales anumite rezultate pe care le avem in prezent in relatii sau pe alte paliere. Sa fim dispusi sa ne intelegem si SA NE ACCEPTAM mai ales pe noi, cu emotii, cu sentimente... Sa manifestam respect pentru alegerile celorlalti. Sa actionam in loc sa reactionam.  Sa alegem calea pacii in locul agresivitatii, sa ne asumam total si complet tot ce suntem si ce am creat pana acum.

Si sa COOPERAM.

Aceia care reusesc sa asculte mai mult, sa-si sustina autentic partenerii si colaboratorii, sa fie mereu in stare sa negocieze in loc sa fie radicali, sa gaseasca solutii in loc sa se planga, sa simplifice lucrurile in loc sa le complice, sa recunoasca adevarul lor, sa fie autentici si sa renunte la ipocrizie, vor reusi sa capete o noua perspectiva si vor iesi mai puternici, mai clari si cu mai multe oportunitati in tolba, din aceasta saptamana.

In felul acesta, cream spatiu revelatiilor pentru a integra toata informatia si raspunsurile pe care le primim intr-un fel sau altul in aceasta saptamana.

Cei deschisi si intelepti vor capata o intelegere mai inalta cu privire la evenimente trecute, vor reusi sa transmute acea energie in una benefica, productiva si noua. Altfel spus, se vor elibera de un tipar si vor crea posibilitati si cai noi, diferite.
Alegerile pe care le facem acum sunt importante si au efect pe termen lung, mai ales in a doua parte a anului acesta. Asadar, sa fim INTELEPTI! Si buni cu noi!

Citeste aici horoscopul saptamanii!

Cu drag,

Nicoleta Svârlefus

Imagine: www.infinity-codes.netCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole