Atmosfera generala a saptamanii 27 august - 2 septembrie. Luna Plina in Pesti. Mercur intra in Fecioara

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 26 august 2012, 1496 vizualizari
Atmosfera generala a saptamanii 27 august - 2 septembrie. Luna Plina in Pesti. Mercur intra in Fecioara

Placuta atmosfera a acestei saptamani ne ofera ambientul propice atat introspectiei cat si analizei celor infaptuite pana acum, in acest an. Tot ceea ce am castigat, tot ceea ce am adunat si cules va trebui acum sortat si impartit, catalogat.

Dupa un sezon atat de agitat, plin de schimbari si de situatii neprevazute, este firesc sa urmeze curatenia. Starea de meditatie este benefica si recomandata, mai ales pentru ca numai asa ne putem da seama ce anume ne lipseste pentru a construi podul dintre situatia noastra actuala si ceea ce anume ne dorim de la noi insine, felul in care ne conturam viitorul. Suntem ajutati in continuare de energia axei Fecioara – Pesti, avand acces la viziuni si la senzatii premonitorii precum si de “combustibilul” pe care Marte ni-l daruieste, imprimandu-ne puterea de a renaste din propria cenusa.

Luna Plina din 31 august nu ne permite, insa, sa ne pierdem simtul proportiei, din contra, ne impune sa fim constienti de noi si de tot ceea ce ni se intampla. Cea mai importanta avertizare este aceea de a nu-i lasa pe ceilalti sa ia decizii pentru noi, in locul nostru.

Spre sfarsitul saptamanii Mercur va schimba semnul zodiacal - gazda, parasind Leul si ajungand in semnul sau de domiciliu si de exaltare – Fecioara. In Panteonul egiptean, Mercur este asociat cu Toth, Scribul Sacru. El este singurul care are acces la arhiva sufletelor, reprezentand capacitatea noastra de a ne conecta cu inspiratia divina. Precizia in vorbire si acuratetea in gandire sunt date de acest aspect, procesul in sine fiind foarte important pentru noi. Este cazul sa analizam si sa descoperim ceea ce este cu adevarat important pentru noi insine. Nu ne mai pierdem in detalii insa nici nu trebuie sa ratam imaginea de ansamblu. Este bine sa reusim a ne pastra naturaletea si sinceritatea.


Alina Cârciumarescu
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole