Atmosfera generala a saptamanii 24-30 septembrie. Trigon Mercur-Jupiter, cuadratura Venus-Marte

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 23 septembrie 2012, 963 vizualizari

Idei, discutii (deloc in contradictoriu), noi contacte si subiecte diversificate, optimism, notiuni inedite, toate aceste aduc un plus de dinamism, provocate fiind de aspectul de trigon ce se va forma intre Mercur si Jupiter, pe 26 septembrie. Nu uitati sa va notati ideile, pentru a le dezvolta ulterior! Beatitudinea care apare in vietile noastre impiedica pana si cea mai fragila urma de pesimism sa se manifeste. Abordarile de natura psihologica ori filosofica nu lipsesc, iar norocul poate rezona cu o atitudine receptiva, daca aceasta este adoptata si manifestata in cazul oportunitatilor si a diverselor posibilitati de avansare.

Dar cum schimbarile bruste sunt la ordinea zilei in aceste vremuri, cuadratura pe care Venus o va forma cu Marte doar cu o zi mai tarziu (pe 27 septembrie), ne instiga sa purtam o lupta interioara. Latura noastra receptiva, diplomatica se “cearta” cu cea decisiva, rezultatul fiind fie o lupta pentru suprematie intre “pozitiv” si “negativ”, fie un nou tip de energie, “ceva” care va anula orice neintelegere interioara. Depinde de noi insine cum alegem sa ne manifestam, cu ce tip de energii intentionam sa rezonam. Acestea se pot manifesta fie in ceea ce priveste relatiile, finantele, controlul, fie in cazul dorintei de a trece la actiune si de a aduce in realitatea in care traim unele planuri pe care le puneam la punct de ceva vreme. Trebuie sa reusim sa echilibram aceste tipuri de energii, tocmai pentru a putea “scoate” tot ceea ce este mai bun din aceste aspecte.

La sfarsitul saptamanii, pe 29 septembrie, Soarele formeaza doua aspecte mai mult stresante decat dinamice, primul de opozitie cu Uranus, iar cel de-al doilea fiind cel de cuadratura cu Pluto. Din start, aceste doua aspecte sunt foarte potrivite pentru cei care prefera sa fie luptatori activi pe calea trezirii si evolutiei spirituale. “Cineva” are toate sansele sa intervina in viata noastra, dandu-ne peste cap rutina zilnica, provocandu-ne sa adoptam un nou mod de a privi situatiile la care suntem expusi. Viata este destul de imprevizibila in momente ca acesta. Este o perioada favorabila celor care incearca sa scape de vechi obiceiuri, in special unele considerate a fi vicii. Unii dintre noi pot simti ca nu au de ales, iar altii vor reusi sa gaseasca motivatiile interioare si ascunse pana acum, motivatii care ii indeamna sa actioneze.
 
Propria identitate, scopurile, telurile pe care le avem, dar si directia noastra pot parea blocate sau manate de forte straine, total necunsocute pana acum. Pluto are grija sa ne “ajute” sa ne confruntam cu situatii dificil de gestionat si cu persoane greu de acceptat, impunadu-ne sa fim puternici, la propriu, neavand voie sa cedam. Centrarea pe propiul Sine este esentiala, puterea de aici trebuind sa izvorasca, in nici un caz cu ajutorul unor elemente exterioare. Cu cat renuntam mai repede la trecut, cu cat renuntam mai repede la atasamente sau la circumstante favorite, cu atat mai usor reusim sa depasim acest moment.

 

Alina Cârciumărescu


 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole