Atmosfera generala a lunii martie

Autor: AstroCafe.ro - luni, 02 martie 2009, 1365 vizualizari

 Luna martie debuteaza cu o Luna in crestere. Astfel ca in prima parte a lunii vom avea o mai mare vitalitate, spre deosebire de cea de-a doua parte, cand vom fi mult mai linistiti .

Pentru perioada de luna in crestere, sunt potrivite fortificarea si tonifierea organismului. Pentru persoanele care doresc sa slabeasca, este mai indicata cea de-a doua perioada a lunii ( mai exact perioada cuprinsa intre zilele de 13-26 ).

In schimb pentru cei care doresc sa mai puna cateva kilograme, pot urma o dieta in prima parte a lunii.

De pe data de 6 martie, Venus intra in miscare aparent retrograda. Aceasta inseamna ca incepand cu aceasta data si pana la sfarsitul lunii (mai exact pana pe 17 aprilie), ne vom exprima ceva mai greu sentimentele de iubire ( in special fata de partener/partenera ), vom avea tendinta de a pune intr-un fel sau altul oamenii la incercare, creand diverse situatii pentru a-i testa si pentru a ne asigura ca ne iubesc si putem avea incredere in ei.

Indicat ar fi sa nu se oficializeze relatii si casatorii in perioada lui Venus retrograd.

Pe 11 martie vom avea parte de o Luna Plina in zodia Fecioarei. Datorita acestui aspect, domeniile ce privesc sanatatea, spiritualitatea, grija fata de ceilalti si capacitatea noastra de a veni in ajutor, vor fi cele mai accentuate si afectate. Este bine ca in data de 11 martie sa incercam sa nu fim critici, sa intram in diverse polemici sau sa  aducem diverse injurii, deoarece tensiunea poate fi destul de mare si se pot naste certuri pe care mai tarziu le putem regreta.

 Astro Shop

Cele mai noi articole