Atmosfera astro a saptamanii 6-12 aprilie

Autor: Nicoleta - luni, 06 aprilie 2009, 847 vizualizari

O saptamana axata pe munca, simt practic si eficienta. Luna strabate segmentul cuprins intre Fecioara si Scorpion, fiind in faza crescatoare.

Cat timp Luna se va afla in Fecioara (luni si marti), formand aspecte tensionate cu planetele din Pesti, ne putem simti extenuati, impovarati de prea multe sarcini profesionale si vulnerabili la stres si pesimism.
 
Putem avea senzatia de saturatie si prin urmare, unii dintre noi, vom simti nevoia sa ne sustragem din fata responsabilitatilor sau sa ne plangem de programul incarcat.
 
Pe 9 aprilie, se formeaza Luna Plina in Balanta (pe axa Berbec –Balanta). Aceasta Luna Plina, ne poate constientiza asupra unor fisuri existente intr-un parteneriat sau chiar in relatia conjugala. Orice conflict inceput anterior, acum poate lua proportii incredibile.
 
Suntem mai interesati de felul in care suntem perceputi de ceilalti, daca suntem judecati sau nu, daca cei din jur ne aproba actiunile. Pe de alta parte, tindem sa ne cerem imperios drepturile si sa cautam in mod violent, dreptatea.
 
Raceala partenerului, lipsa de recunoastere din partea sefilor sau partenerilor de afaceri, ne pot trezi nemultumiri vechi si astfel, se pot isca crize interioare si conflicte.
E bine ca intreaga saptamana (dar mai ales pe 9 aprilie), sa adoptam o atitudine calma, rezervata, concesiva.
 
Din punct de vedere al sanatatii, rinichii ar trebui protejati, evitand frigul si consumand foarte multe lichide.
 
Vineri, 10 aprilie, Mercur paraseste Berbecul si intra in Taur, aducand ceva mai mult calm in comunicare. Gandirea si exprimarea verbala, vor fi orientate in principal, spre asigurarea confortului material si securitatii financiare. Comunicarea va fi mai eficienta, orientata in special, spre scopuri practice.

Astro Shop

Cele mai noi articole