Atmosfera astro a saptamanii 4-10 mai

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 03 mai 2009, 1487 vizualizari
Atmosfera astro a saptamanii 4-10 mai

Saptamana debuteaza cu Luna in Fecioara. Atmostera din prima zi va fi una relativ monotona si centrata pe munca de rutina. Dorim sa fim eficienti la locul de munca si sa ne ducem la bun sfarsit activitatile. Insa tendinta excesiva catre critica si sentimentul de ineficienta pot conduce la stari de frustrare si limitare.  

In dupa-amiaza zilei de 5 mai, Luna trece in Balanta si este in aspect de opozitie cu Venus din Berbec, fapt care poate genera in noi o predispozitie catre delasare, lene. Avem sentimentul de “lasa-ma sa te las", stari de fluctuatie emotionala si suntem superficiali in modul de apreciere a lucrurilor.  Ne dedam mai mult placerilor si ne concentram mai putin asupra responsabilitatilor. De asemenea, putem fi impulsivi si rautaciosi cu cei care au intentia de a ne trage de maneca pentru a ne atentiona ca “asa nu e bine”.  
 
Pe data de 6 mai, Mercur “hotaraste“ sa intre in retrogradare. Din acest motiv, putem simti ca suntem neintelesi de catre ceilalti, ne exprimam mai greu, ne lovim de tot felul de obiecte sau ne trezim ca avem probleme cu calculatorul, tocmai cand trebuie sa trimitem un proiect important.  
 
Nu este o saptamana favorabila pentru semnari de contracte sau pentru initierea unei afaceri. Evitati sa incepeti o noua activitate sau sa faceti o investitie in zilele de 5 si 7 mai, cand Luna este fara directie. 

Sa privim totusi si partea buna a acestei saptamani. Este o perioada de introspectie si autoanaliza, in care invatam sa fim mai atenti cu ceea ce spunem si facem. Putem relua cursuri la care am renuntat cu ceva timp in urma sau reincepe o activitate de mult uitata. Saturn retrograd in Fecioara ne face sa fim mai atenti cu sanatatea noastra. Ne poate obliga sa vedem un doctor, din cauza unei stari de rau pe care o avem, dar care este in folosul nostru, tocmai pentru ca astfel acceptam sa ne urnim din loc si sa mergem la un specialist.  

~ Alina Marcu

 

Astro Shop

Cele mai noi articole