Atmosfera astro a saptamanii 15 -21 iunie

Autor: AstroCafe.ro - luni, 15 iunie 2009, 559 vizualizari

Cel mai important eveniment astral din aceasta saptamana il vizeaza pe Jupiter, care inca de luni isi incepe mersul aparent retrograd. Practic, Jupiter i se alatura lui Neptun care la randul sau “bate in retragere”.

 Aceste doua planete sunt in aspect de conjunctie in zodia progresista a Varsatorului, fapt care poate genera in noi o serie de manifestari de genul: visare excesiva, idealism, optimism exagerat, egoism, egocentrism, incapacitatea de a aprecia corespunzator felul in care ne raportam la ceilalti. Pe de alta parte, retrogradarea lor ne stimuleaza, poate chiar obliga ( in cazul in care tindem sa opunem rezistenta ), sa fim cat mai cumpatati ( cu privire la ceea ce cheltuim sau consumam), rezervati, atenti la felul in care ne comportam cu cei din jurul nostru. Are loc o reevaluare/reapreciere a modului in care percepem corectitudinea si ideea de libertate. Suntem taxati daca facem excese, indiferent de natura lor.
Atmosfera este oarecum incerta iar totul pare sa stea in stand-by in domenii cu sunt: justitie, drept, televiziune, media, stiinta, religie si spiritualitate. Dar in ciuda aparentelor, vor fi lucruri importante care isi vor gasi chiar in aceasta perioada, solutionare.
 
Jupiter retrograd ne aduce o serie de evenimente sau intamplari prin care invatam sa apreciem mai mult lucrurile cu adevarat veritabile din viata noastra. In plan personal, este o perioada de reevaluare cu privire la: felul in care ne exprimam libertatea, felul in care socializam cum cei din jurul nostru, aspiratiile, convingerile si credintele pe care le avem.
 
Este o saptamana favorabila in cazul in care dorim sa reluam niste studii sau cursuri pe care le-am abandonat candva. De asemenea, este iarasi un aspect benefic, pentru a calatori, vizita sau revedea locuri indragite de noi .
 
Per total, atmosfera poate fi destul de confuza, nu stim exact ce vrem, ne gasim greu ideile sau uitam ceea ce am vrut sa spunem acum doua secunde. Totusi, daca vom fi capabili sa inlaturam starea de incertitudine in care ne aflam, vom descoperi ca suntem plini de idei originale si de resurse pentru a dezvolta pe viitor un proiect cu potential. Pentru moment este suficient sa ne gandim la el si sa notam pe o foaie de hartie ( pe care sa o punem intr-un loc sigur), ideile care ne vin.
 
~ Articol realizat de Alina Marcu
 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole