Atmosfera astro a saptamanii 11-17 mai

Autor: AstroCafe.ro - luni, 11 mai 2009, 945 vizualizari
Atmosfera astro a saptamanii 11-17 mai

In urmatoarea saptamana luna se afla in descrestere. Astfel ca, in aceasta perioada de sapte zile, sunt favorabile activitatile ce vizeaza purificarea, curatirea ( spirituala sau fizica) si detoxifierea organismului. Operatiile chirurgicale sunt mai reusite ( exceptand zilele de marti si miercuri), deoarece vindecarea este rapida, iar ranile se inchid mai usor.

 Marti, Luna va trece in semnul Capricornului, motiv pentru care vom deveni mai responsabili si concentrati pe latura profesionala. Vineri si sambata putem avea parte de idei originale, progresiste, pe care este indicat sa le punem in practica. Ele ne pot aduce satisfactii sau aprecieri din partea celorlalti. Important este sa avem incredere in ideile si potentialul nostru, sa iesim in fata si sa ne facem auziti. Duminica, Luna va trece in zodia Pestilor. Astfel ca, cel mai indicat este sa ne petrecem timpul intr-o ambianta linistita, fara prea multa agitatie si vorba multa. Vom rezona mai bine cu aceasta atmosfera, iar luni vom fi mult mai odihniti. Ne putem bucura de o companie agreabila, de o lectura placuta sau de un film bun.
 
Mercur se afla in continuare in Gemeni, pana pe data de 14 mai, cand va intra in semnul Taurului. Mersul sau aparent retrograd, ne va da si de aceasta data de furca. De aceea este indicat sa ne alegem cu grija cuvintele, sa ne exprimam cat mai coerent pentru ca interlocutorul nostru sa inteleaga ce vrem sa spunem, sa nu lasam pe ultima suta de metri lucruri importante pe care le avem de realizat, sa nu facem miscari bruste si sa fim atenti la drum in cazul in care suntem nevoiti sa plecam intr-o calatorie (mai ales daca mergem cu masina ). Nu sunt favorizate semnarile de contracte sau initierea unor activitati pe care nu le-am mai desfasurat niciodata. In schimb, este bine daca ne hotaram sa reluam un curs pe care l-am abandonat la un moment dat, sau sa readucem in discutie o colaborare la care am renunat cu ceva timp in urma ( benefice sunt zilele de luni, vineri si sambata).
 
Saturn are si el, in continuare, un mers retrograd in zodia Fecioarei, de aceea, zona sanatatii este inca vizata. Unele probleme de sanatate se pot agrava, altele pot aparea din senin. Toate acestea vin pentru a ne atentiona ca a trecut ceva timp de la ultima vizita medicala, iar sanatatea este intotdeauna cea mai importanta. Nu sunt favorabile suprasolicitarile si munca in exces.

~ Alina Marcu

Astro Shop

Cele mai noi articole