Atmosfera astro a saptamanii

Autor: Nicoleta - duminica, 08 martie 2009, 1183 vizualizari
Atmosfera astro a saptamanii

 

Saptamana 9-15 martie, sta sub semnul originalitatii, imaginatiei, nonconformismului. Influxurile astrale, vin in special dinspre Varsator si Pesti, aceste zodii fiind cele mai puternice.
Inca de duminica, 8 martie, Mercur, astrul comunicarii si schimburilor,a trecut din Varsator in Pesti.
 
Aceasta schimbare de vibratie, confera mentalului flexibilitate, adaptabilitate, imaginatie, creativitate, dar si nehotarare, versatilitate si incertitudine.
 
Pe de alta parte, avand in vedere sextilul dintre Mercur si Pluton, ne poate fi mult mai usor sa accesam constiinta superioara, sa ne conectam la sinele profund. Este un moment bun pentru cercetari spirituale, cautari in zona ocultului si esotericului.
 
Luna Plina din data de 11 martie, pe axa Fecioara-Pesti, ne poate constientiza asupra resorturilor intime ale fiintei noastre, ne poate ajuta sa descoperim modul in care putem sa venim in ajutorul celor din jur, dar ne poate determina si sa jucam rolul de victim , sa ne plangem prea mult sis a dam vina pe altii, pentru esecurile noastre.
 
Duminica, Marte isi schimba si el locul, vibratia si influenta, incepandu-si tranzitul prin Pesti. Marte in Pesti nu se simte foarte bine, incurajeaza jocurile de culise si lancezeala. Dar despre asta, vom vorbi mai mult saptamana viitoare.
 
Asadar, saptamana aceasta poate fi excelenta pentru proiecte creative. In schimb, nu este favorabila hotararilor ferme pe termen lung si nici asumarii de responsabilitati. Dimpotriva, putem avea tendinta sa ne eschivam cand avem de dat raspunsuri categorice, sau sa fugim din fata responsabilitatilor, ori chiar sa fim tentati sa denaturam adevarul, pentru a cadea in picioare.

Astro Shop

Cele mai noi articole