Atmosfera astrala a saptamanii. Marte in Varsator. Luna Plina in Rac

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 23 decembrie 2012, 881 vizualizari

Dinamismul si puterea intelectuala isi revendica primul loc in aceasta saptamana, in momentul in care Marte cucereste semnul zodiacal al Varsatorului, eveniment care are loc pe 26 decembrie. Energiile fizice si psihice intervenite in vietile noastre, ca efecte ale influentei acestei planete, ar putea produce despartiri, rupturi, ori cuceriri de vechi obiective – depinde doar de capacitatea noastra de adaptare la aceste forte.  Este o pozitie de semn care produce tensiuni la nivel interior, iar daca simtim nevoia sa „ne jucam cu focul”, fara a lua in calcul eventualele consecinte, de aici ni se trage.
 
Revin in atentia noastra problemele majore ale umanitatii si (probabil) cauzele umanitare. Sa speram ca nu se vor inmulti cauzele inventate, cele la ale caror rezolvare nu se gandeste nimeni. Probabil ca si instigarile catre revolutie vor fi semnificativ mai multe decat invitatiile la evolutie, insa scopul acestora nu este unul neaparat nociv; de multe ori, este doar scanteia care anunta inceputul progresului, desi acesta nu garanteaza succesul in cazul in care totul este dat peste cap. Rabdarea, perseverenta si judecata obiectiva se impun de la sine.

Noile frontiere ale mintii se cer a fi explorate, aspect accentuat si de fenomenul de Luna Plina din semnul Racului, eveniment care se intampla pe 28 decembrie. Fiecare eveniment de acest gen aduce revelatii si oportunitati pentru a ne ajuta sa ne vindecam trupul, mintea si sufletul. Elixirul magic trebuie doar descoperit, alegandu-l cu ajutorul intuitiei. Sau ridicand cupa. Visele sunt in centrul atentiei, drept „canal de comunicare”. Dar, activand un aspect dinamic cu Uranus, acest eveniment astral va veni insotit de tensiuni, amplificand influenta exercitata de Marte in semnul Varsatorului. Probabil ca latura financiara va fi cea care ne va acapara atentia, iar bugetul familiei observat in detaliu.

Secrete diverse si nebanuite ar putea fi descoperite. Secrete care, odata aflate, vor lasa urme emotionale, la un nivel profund. Partile intunecate existente in cei din jurul nostru nu vor mai putea fi ascunse de catre acestia, iar lupta pentru control si putere pare ca se accentueaza, la nivel personal. Racii, Capricornii si prin extensie Berbecii si Balantele au sansele cele mai mari sa se gaseasca sub influenta acestui aspect.

Alina Cârciumărescu
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole