Atmosfera astrala a saptamanii 8-14 octombrie. Regenerarea relatiilor. Receptivitate si profunzime

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 07 octombrie 2012, 1093 vizualizari

Doua evenimente importante ne retin atentia in aceasta saptamana: primul este trigonul format de Venus (Fecioara) cu Pluto (Capricorn), in data de 9 octombrie, in timp ce al doilea ii are ca protagonisti pe Saturn (Scorpion) si Neptun (Pesti), acestia armonizandu-si influentele o zi mai tarziu, pe 10 octombrie.

Desi pe termen scurt, acest aspect produce influente foarte intense. Sentimente precum gelozia, posesivitatea si egoismul sunt umbrele acestui trazit astral, ca atare, pot interveni brusc, trecand repede, dar lasand urme greu de vindecat. Intervine necesitatea  eliminarii obstacolelor si solutionarii problemelor care ne impiedica sa fim alaturi de cei pe care ii iubim. Ar trebui sa folosim aceasta influenta pentru a ne regenera atitudinea in ceea ce priveste relationarea noastra cu ceilalti.
Sentimente intense sunt prezente in orice relatie, in aceasta perioada. Poate ca o problema serioasa si evidenta despre care se crede ca a disparut revine in forta, ca prezenta, acum. Vechi pofte sau rani, ori poate o dorinta accentuata pentru intimitate si legaturi interzise, apar de nicaieri, tulburandu-ne linistea interioara. Sunt trairi care cum vin, asa dispar, respectiv ca o furtuna de vara, brusca, dar cu o scurta durata de viata. Mai bine folosim toate aceste influente pentru a creea ceva durabil, pe cat posibil legat de planul artistic.

Aspectul format de Saturn cu Neptun este in masura sa ne sustina dorinta de a ne urma visurile, dar numai investind timp si efort in aceste actiuni. Evident, fara o caracterizare clara, fara o viziune exacta a formei ideale, nu putem folosi toate aceste resurse astrale. Cei care nu stiu unde anume vor sa ajunga ori cum trebuie sa isi schimbe viata, ar putea incerca sa inainteze pas cu pas, incet si sigur. Disciplina si constanta alcatuiesc singurul tip de corabie care poate naviga in apele involburate ale momentului. Revine in atentie arhetipul Mentorului, al persoanei experimentate care poate aparea in calea noastra, cu scopul de a ne ajuta sa evoluam, depasind obstacolele.
Problematica adusa in discutie este capacitatea de care dispunem pentru a intelege situatiile de natura spirituala in care suntem implicati precum si dezvoltarea acesteia. Senzitivitatea si profunzimea sunt omniprezente, iar nuantele subtile - nuante care pana acum abia daca erau percepute - devin elemente cheie, cele care ne ajuta sa facem diferente importante in viata de zi cu zi. Muzica, literatura si planul spiritual sunt domenii care beneficiaza de atentia noastra, mai mult decat pana acum.
Este momentul sa invatam sa apreciem viata la adevarata sa valoare.

Citeste aici horoscopul saptamanii.

Alina CârciumărescuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole