Atmosfera astrala a saptamanii 8 - 14 aprilie 2013. Luna Noua in Berbec

Autor: Cristina Ciobanu - luni, 08 aprilie 2013, 1085 vizualizari

Multi au increderea ca, o data cu sosirea primaverii, este si momentul inceputurilor de orice fel. In principiu, asa este. Numai ca nu in aceasta saptamana. Conjunctia intre Marte si Venus, alaturi de evenimentul de Luna Noua din acelasi semn al Berbecului, amalgamul de energii din acelasi semn zodiacal, predispun mai mult la a avea idei utopice, adoptand metode de lucru neortodoxe. Singura portita unanim acceptata este dialogul si puterea de convingere prin comunicare (evident, santajul si alte asemenea „echipamente de lupta” nu au ce cauta in acest context). Poate ca ar fi bine daca am sti sa ne alegem lupta sau tipul de batalie in care putem intra, chiar si miza pentru fiecare context in parte. In acest fel, evitam pierderile nedorite si neprevazute. 

Identificarea propriilor puncte slabe este foarte facila in acasta saptamana. Un sfat ar fi acela de a ne folosi energia si impulsivitatea in mod constructiv, curatand si vindecand, apoi fortifica aceste puncte slabe. Este bine sa ne ferim a fi calaii altora si, cu atat mai mult, distrugatorii propriei libertati.

Pana in septembrie Pluto va fi retrograd. Isi incepe miscarea de retrogradare in aceasta saptamana, ceea ce ne ofera si mai multa putere atunci cand vrem sa ne regeneram fortele. Mai ales celor care il au pe Pluto aflat in mers aparent retrograd la nastere. Revine necesitatea de a elimina din viata noastra tot ceea ce este uzat - mai ales din punct de vedere moral - revine obligatia de a preveni bolile majore, pe cat posibil si orientarea catre propria persoana. Eliminarea tiparelor comportamentale care nu ne sunt de folos, alaturi de renuntarea la atitudinea care nu ne aduce respectul celor din jur sunt, de asemenea, recomandate in aceasta perioada.

Spre sfarsitul saptamanii in curs, claritatea in gandire, ideile nastrusnice, viziunea nonconformista si dorinta de a evolua rapid, devin elemente marcante. Avem de-a face cu un montagne russe al ideilor si cu puternici stimuli nervosi. Ceea ce ni se cere din exterior, cu siguranta va presupune multa munca si - evident! - totul va trebui facut intr-un timp cat mai scurt si, bineinteles, cat mai bine.

Alina Cârciumărescu

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!
Astro Shop

Cele mai noi articole