Atmosfera astrala a saptamanii 4 - 10 martie 2013. O mare de emotii si senzatii

Autor: Nicoleta Bertea - luni, 04 martie 2013, 1730 vizualizari

In incercarea de a castiga mai mult control asupra propriei vieti, putem intalni provocari care ne vor obliga sa lasam in urma atasamentele, victoriile personale si placerile, smerenia ramanand singura calauza. Evident, rezultatul va fi pe masura eforturilor depuse.

Si in aceasta saptamana ne aflam sub influenta caracteristicilor semnului Pestilor. Inca avem sanse marite de a putea transforma visele in realitate. Inca putem sa ne conectam - fara prea mare greutate - la orice tip de energie, evitand astfel sa ne mai simtim singuri. La nivel mental, mai avem ragaz pentru a ne revizui ideile, conceptele si modul in care le manifestam; discutiile, clarificarile, rezolvarea pe cale amiabila a situatiilor problematice dintr-o relatie sunt foarte usor de infaptuit acum. Nivelul energetic ramane scazut, insa capacitatea de a visa (chiar si cu ochii deschisi) este sustinuta de influentele astrale.

Inca traim o perioada in care este indicat sa ne alegem cu grija modelele pe care intentionam a le urma; depindem de cei de care ne lasam inspirati. Compasiunea este evidenta in comportamentul noastru, insa ar fi bine sa nu o impingem la extrem, luand asupra noastra suferintele celorlalti. In cazul in care reusim sa nu ne mai indoim de propriile calitati, putem deveni noi insine calauze pentru cei care au nevoie de acest lucru.

Din punct de vedere astrologic, elementul "apa" simbolizeaza emotiile. In general, apele sunt adanci. Mai ales cele linistite, cu oglinda perfecta. Pestii, ca semn zodiacal, sunt asociati acestui element. Ciclul apei este nesfarsit, pornind de la ninsorile din varful muntelui, ajungand, prin topire, in rauri, lacuri, sfarsind in mari si oceane. Similar, emotiile noastre prezente se conecteaza cu memoria experientelor trecute, trairile fiind imposibil de descris, in cuvinte, insa determinante pentru viitorul nostru.

Cu o aglomerare de planete impresionanta in semnul Pestilor, traim intr-o mare de emotii, senzatii si credinte. Conexiunile care ne leaga unul de celalalt se formeaza in moduri dincolo de capacitatea noastra rationala de intelegere. De aceea este foarte important, vital chiar, sa nu ne lasam influentati de aparente, ci doar inspirati de prima senzatie; sa nu ne multumim cu o prima explicatie, cu un argument care pare prea potrivit; sa nu ne lasam pacaliti de imaginea reflectata in oglinda perfecta a apei, deoarece profunzimile ar ramane neexplorate, superficialitatea castigand. Confuzia si amagirea sunt "accesibile" oricui in aceasta perioada.

Alina CârciumărescuAstro Shop

Cele mai noi articole