Atmosfera astrala a saptamanii 4 - 10 februarie 2013. Luna Noua in Varsator

Autor: Nicoleta Bertea - luni, 04 februarie 2013, 1844 vizualizari

Semnul Pestilor este zodia de exil si cadere pentru planeta Mercur, un semn in care aceasta planeta va avea ingresul in 5 februarie si in care ulterior va si retrograda.

Fiind vorba de elementul Apa, suntem "anuntati" ca observatiile ar trebui facute la nivel intuitiv, senzatiile fiind cei mai buni ghizi pe care i-am putea avea. Mercur, in semnul Pestilor plasat, accentueaza dramatismul din viata noastra, insa, in schimb, face in asa fel incat compasiunea (din partea altora, evident) sa fie rezervata si pentru noi. Chiar daca urmeaza o perioada putin dificila din punct de vedere energetic, conexiunile intre oameni se stabilesc mult mai usor, cuvintele devenind aproape de prisos. probabil ca ne va fi mai simplu sa comunicam ceea ce vrem sa spunem cu ajutorul imaginilor ori al sunetelor. Si este recomandabil sa ne asiguram ca am fost cu adevarat intelesi.

Mercur reprezinta, in primul rand, detaliul, apoi datele. Sentimentele, instinctele si senzatiile au legatura cu semnul Pestilor. Fuziunea si imaginea de ansamblu sunt "rezervate" semnului Pestilor, ceea ce pentru Mercur este putin derutant. Este foarte probabil ca precizia sa fie absenta. Mintea poate fi usor cenzurata in aceasta perioada, iar depasirea limitelor foarte posibila. Plictiseala apare frecvent, ceea ce presupune ca tot ceea ce facem sau invatam sa fie infaptuit prin metode alternative, dand dovada de creativitate si inspiratie.

Este vitala integritatea emotionala. Desi, se poate ca pana sa ajungem la ea, sa experimentam cele mai urate cotloane ale imaginatiei noastre si neclarele tenebre ale trairilor interioare personale.

Pe 10 februarie are loc evenimentul de Luna Noua, in semnul Varsatorului, o noua sansa de a ne eleva, in special pe plan mental. Limitarile trebuie depasite si eliminate. Desi inchistati in frigul iernii, am putea usor sa ne ridicam acum, sa atingem infinitul plafon de idei, preluand cunoasterea prin intermediul careia sa avansam. Varsatorul, ca semn zodiacal, este cel conectat direct cu viitorul. Energiile sale ne conduc catre progres, catre inovatie si descoperiri. Conditia este eliminarea a tot ceea ce este static, prafuit sau depasit, "vampiri" nascuti in trecutul recent.

Independenta personala primeaza in fata traditiilor si a conventiilor. Este o perioada buna pentru a ne exprima viziunile, oricat de extravagante ar putea parea in fata celorlalti si un timp minunat pentru a demara proiecte care au ca subiect filantropia si umanitatea; traim un moment propice pentru a ne "hrani" cu energia paradoxala a acestui semn zodiacal, individualitatea fiind la fel de importanta ca si comunitatea in care traim.

Alina CârciumărescuAstro Shop

Cele mai noi articole