Atmosfera astrala a saptamanii 25 februarie - 3 martie 2013. Luna Plina in Fecioara

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 24 februarie 2013, 1595 vizualizari

Saptamana incepe cu eveniment astrologic deosebit, o Luna Plina in semnul Fecioarei. Este un aspect aparte deoarece Luna va forma opozitii, pe rand, cu toate planetele situate acum in semnul Pestilor, planete carora din martie, respectiv din 26 februarie, li se va alatura si Venus.

Sensibili, visatori, receptivi si intuitivi, am putea profita de ocazia aparuta, lasandu-ne purtati de valurile imaginatiei, aducand in planul fizic idei aparte, insolite. Este momentul sa ne reamintim ca orice scenariu este posibil, iar intelegerea oricarui fenomen este indicat a trece mai intai prin suflet. Mai romantici decat oricand, pierdem claritatea conturului granitei cu care obisnuiam sa separam planul emotional de cel rational. Motivati de instincte, suntem mai putini activi decat pana acum.

Venus va accentua si mai mult aceste nuante. Daca mai era nevoie, va face tot posibilul ca romantismul sau armonia sa nu lipseasca din nici un domeniu al vietii noastre. Suntem ajutati (poate chiar atrasi de o forta manifestata cu blandete) sa devenim constienti de frumusetea proprie si sa ne lasam purtati catre starea de fericire deplina.  Terapia prin arta isi gaseste foarte multi adepti in perioade asemanatoare celei pe care o traim.

Alterarea starilor de constiinta este foarte posibila, naturala si nu usor de stapanit de oricine, insa mai mult decat oricand, acum este adusa in prim plan. Vindecarea pe cai naturale este extrem de bine sustinuta in aceasta perioada, ceea ce presupune ca terapiile alternative sa fie preferate celor clasice. Sunt accentuate sentimentele de intelegere si compatimire fata de suferintele si nenorocirile care exista in jurul nostru, comizeratia fiind evidenta in mai toate situatiile intalnite.
  
Este momentul sa ne lasam ghidati de propriile senzatii, sa ne lasam calauziti de visuri si senzatii, sa ne lasam inspirati de viziunile inovative si sa incercam a descoperi noi frecvente sau conexiuni. Este o perioada foarte buna pentru a ne reconstrui imperiul personal al fericirii, al bucuriei si al reinventarii.

 

Alina CârciumărescuAstro Shop

Cele mai noi articole