Atmosfera astrala a saptamanii 25 - 31 martie 2013. Luna Plina in Balanta

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 24 martie 2013, 1775 vizualizari

Parca doar pentru a fi lasati sa ne obisnuim cu noile energii, renascand prin liniste si meditatie (meditatia fiind necesara pentru a doza intr-un mod cat mai optim explozia de energie de care avem parte, provocata de mersul planetelor prin semnul martian), in aceasta saptamana suntem invitati la socializare, relationare si comparatie, evenimentul de Luna Plina din semnul Balantei fiind cel care da tonul necesar pentru ca rapsodiile primaverii sa isi faca simtita prezenta, in locul zgomotelor de fond.  

Energia Berbecului ne anunta ca este momentul sa incepem a ne hrani intentiile, deoarece acestea necesita timp pentru a se dezvolta si, ulterior, pentru a se manifesta. Totusi, cum niciodata excesul nu a adus rezultate bune, nici de aceasta data nu este cazul sa tinem cont doar de propriile dorinte si pareri. Pe de alta parte, senzatiile si intuitia ne spun un lucru, in timp ce sufletul cere altceva. In orice caz, bine ar fi sa nu incercam sa deschidem cutia Pandorei, chiar daca traim cu impresia ca nu suntem sustinuti de catre cei alesi. Numai rabdarea, perseverenta si hotararea sunt aliati de nadejde in ceea ce priveste depasirea cu succes a obstacolelor. 

Este o perioada in care avem sansa de a intalni oameni foarte speciali, putem primi sfaturi de nepretuit, insa atat timp cat nu avem starea de spirit necesara pentru a le putea primi si pentru a observa ceea ce se intampla, toate acestea vor trece pe langa noi asemeni zefirului. Reprogramarea propriei vieti este, de asemenea, potrivita energiilor acestei perioade. 

Alina Cârciumărescu

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!


Astro Shop

Cele mai noi articole