Atmosfera astrala a saptamanii 18 - 24 februarie 2013. Soare in Pesti. Mercur si Saturn retrograde

Autor: Nicoleta Bertea - luni, 18 februarie 2013, 1644 vizualizari

Pe 18 februarie, doua evenimente - unul mai important decat celalalt - au loc, ambele in semne de Apa: Soarele va accesa energiile semnului Pestilor, alaturandu-se celorlalte planete deja aflate acolo, in timp ce Saturn isi va incepe mersul in sens aparent retrograd. Mercur nu isi mai ascunde intentiile, incepandu-si mersul aparent retrograd in 23 februarie.

Ceea ce inseamna ca suntem invitati sa privim dincolo de suprafata, indiferent de situatie. Este momentul sa ne infruntam propriile temeri si angoase. Este cazul sa facem bilantul experientelor trecute si ale celor invatate din aceste experiente. Este o perioada foarte buna pentru a compara realitatea personala cu cea obiectiva si pentru a observa bresele si punctele slabe - nu degeaba totul se intampla in semne zodiacale de Apa. Exista posibilitatea ca, in cazul in care ar trebui ca anumite proiecte sa fie finalizate, sa intervina "ceva", cu rol de bariera", iar finalul proiectului sa fie amanat. Tocmai pentru ca suntem obligati sa revizuim tot ceea ce am facut inainte.

Oricat de frustrant ar parea, este bine sa ne amintim faptul ca acest lucru presupune aprofundare si asumarea responsabilitatilor, deci renuntarea nu isi are locul aici. Saturn se va afla in mers aparent retrograd pana in data de 8 iulie 2013. Ar fi bine ca, pana atunci, sa folosim perioada de timp ramasa pentru a reflecta, pentru a procesa si analiza informatiile primite, observatiile personale si pentru a ne confrunta cu absenta lucrurilor (sau harurilor) pe care le-am pierdut, intr-un fel sau altul. Cea mai importanta este cautarea (si recuperarea!) partilor de suflet pierdute.

Ingresul Soarelui in semnul Pestilor va amplifica si mai mult (de parca ar mai fi fost nevoie...) toate cele mentionate anterior. Mai mult, vom avea parte de oportunitati care mai de care mai diverse pentru a ne concentra asupra vietii noastre spirituale, de a explora lumea ascunsa a viselor, de a ne lasa ghidati de lumea viselor si a imaginatiei. Energia semnului Pestilor ne atrage catre explorarea propriei realitati, ne atrage atentia catre compasiunea cu care trebuie sa ii privim pe cei din jurul nostru, alegand felul in care putem fi de folos lumii. Este o perioada in care faptele vorbesc, iar cuvintele nu prea mai au puterea de a convinge.

Alina Cârciumărescu


 Astro Shop

Cele mai noi articole