Atmosfera astrala a saptamanii 11 - 17 februarie 2013

Autor: Nicoleta Bertea - luni, 11 februarie 2013, 1309 vizualizari

Pe 23 februarie Mercur va intra in mers aparent retrograd, in semnul zodiacal al Pestilor. Nu se intampla in aceasta saptamana, insa, acum, parcurgem o perioada de pre-retrogradare a acestei planete. Desigur, unii dintre astrologi nu recunosc acest aspect astral ca avand vreo influenta, dar in ceea ce ma priveste, lucrurile stau putin altfel. Din obervatiile personale, am remarcat faptul ca influenta lui Mercur este mult mai puternica in aceasta perioada, efectele sale fiind pe masura,

Acum pot iesi la suprafata erorile facute din ignoranta, din neatentia la detalii, din lipsa din interes vis-a-vis de calitate, performanta sau executarea corecta a diferitelor indatoriri ori din neasumarea responsabilitatii. Sunt de evitat falsele supozitii, generalizarea situatiilor, lenevia, scurtaturile neverificate, increderea oarba si asumarea unor idei luate de bune fara a fi fost confirmate si de alte surse.

De aici si necesitatea/obligativitatea de a verifica totul de cateva ori inainte de a decide ceva. Orarul, indiferent ca este vorba de cai de comunicare sau de cursuri, poate suferi modificari neasteptate, mai ales in ultimul moment. Ar fi bine, pe cat posibil, sa ne asiguram ca ceea ce facem este exact ceea ce am intentionat sa facem, nelasandu-ne influentati (prea mult) de mentalitatea celorlalti si nici sa credem ca putem lasa in grija altora propriile probleme, pentru a fi rezolvate.

Dar, exista si o parte buna a acestei perioade; este o perioada propice pentru a termina lucrurile incepute si nefinalizate pana acum; expansiunea este posibila, mai ales atunci cand folosim aceasta perioada pentru a inventa concepte (sa nu uitam, totul se intampla in semnul Pestilor, semn "dedicat", printre altele, creatiei). Abordarea unor noi directii este indicata, atat timp cat obiectivitatea ramane aliatul principal.
 
Sa nu uitam, lucrurile sunt asa cum sunt ele in sine si nimic altceva. Conceptiile - credinte, viziunile, versiunile, judecatile emise pot fi inventate, imprumutate de la ceilalti, derivate din diverse teorii; ar putea chiar sa apara in timp ce visam sau sa fie inspirate din poeme. Numai modul in care le folosim autorizeaza veridicitatea si obiectivitatea lor.


Alina Cârciumărescu

Astro Shop

Cele mai noi articole