Atmosfera astrala a saptamanii 1 - 7 aprilie 2013

Autor: Cristina Ciobanu - duminica, 31 martie 2013, 1342 vizualizari

O saptamana in care secretele si controlul sunt cu mare arta mascate si ascunse. O perioada de timp in care fie scala personala de valori, fie ordinea fireasca a lucrurilor sunt pasibile a fi cel putin influentate (in general schimbate) de factori externi. Ca atare, greselile sunt de evitat. Fie ca fac parte din categoria gafelor, fie ca reprezinta erori, fie ca sunt actiuni sau decizii care nu respecta legile sau cutumele (cu precadere legile universale), sunt de evitat cu ajutorul unei gandiri logice, a atentiei si a rabdarii cu care se poate evalua o situatie. Pe scurt, este o saptamana in care ordinea si disciplina ar trebui sa fie cele mai importante valori pentru noi.

Dovada ca exista si o parte buna a lucrurilor (doar traim intr-o lume in care intotdeauna Binele invinge Raul...) este si faptul ca, atunci cand avem cel mai mult nevoie, ajutorul apare de unde ne asteptam mai putin. A nu se intelege gresit, in continuare, ideal ar fi, sa nu incalcam regulile Divine! Doar ca, din fiecare situatie neplacuta in care s-ar putea (voit sau nu) sa ne gasim implicati, avem sansa de a scapa basma curata. In principiu, doar atunci cand intentiile noastre initiale au fost cele corecte. 

Probabil ca va fi o saptamana a carei incarcatura energetica datorata influentelor astrale va avea multe de spus, deoarece, la sfarsitul acestei perioade de timp, dorinta de aventura, pasiunea si nevoia de a simti cum sangele curge prin vene, nu dau pace. Este adevarat, exista cazuri si situatii in care aceasta influenta sa presupuna sau sa aiba ca rezultat un conflict (destul de puternic, chiar daca doar interior), insa si acesta face parte din viata, iar uneori, rolul sau este acela de a ne invata sa ne adaptam situatiilor si sa percepem diferentele intr-un mod constructiv, onest. 

Pe fondul descris anterior, preferabil este sa nu incercam cu orice pret sa aparem intr-o lumina favorabila in fata celorlalti sau sa epatam in vreun fel, si, cu atat mai putin, sa aruncam piatra inainte de-a o cantari.

Alina Cârciumărescu

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!
Astro Shop

Cele mai noi articole