Atmosfera astrala a primei saptamani din 2013. Mercur in Capricorn

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 30 decembrie 2012, 1728 vizualizari

Se poate spune si ca saptamana incepe si ca anul se termina cu ingresul planetei Mercur in semnul Capricornului, amprenta asupra calitatii perioadei de timp analizate fiind evidenta.

Ceea ce Mercur face acum este sa ne ofere atmosfera propice (prin influenta sa astrala) pentru a ne filtra ideile si planurile, pentru a implementa noile idei si ideologii. Este readusa in prim plan importanta gandurilor optimiste, desi concretizate cu atentie si intr-un mod practic, tintind catre progres mai degraba decat catre a grabi obtinerea rezultatelor satisfacatoare prin intermediul oricaror proiecte lasate la voia intamplarii.

Cuvintele si conceptele abordate acum au un impact puternic asupra interlocutorilor. Lucram cu seriozitate si ne planuim pe indelete, pas cu pas, fiecare miscare, avansand incet si sigur. Planuri care pana acum insemnau visuri, reprezentau iluzii, au tendinta (si sansa!) de a deveni realitate, de a fi puse in practica. Ierarhiile se restabilesc, in timp ce "stapanii" sau conducatorii trebuie sa gaseasca solutii pentru a ramane in varful acestor ierarhii.
 
Este timpul favorabil dezvoltarii noilor structuri si construirii noilor obiective. Abstractizarea informatiei se impune de la sine. Valorile personale ar fi bine sa fie pastrate, iar simtul etic dezvoltat. Se pare ca acum avem sansa de a ne da seama care dintre sistemele in care suntem implicati (sau pe care le administram) sunt corect concepute si functionale. Desi standardele sunt din ce in ce mai ridicate, este indicat sa ne pastram, totusi, simtul umorului.

Alina Cârciumărescu

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole