Atitudinea îți programează viața

Autor: AstroCafe.ro - marti, 15 septembrie 2015, 2717 vizualizari
Atitudinea îți programează viața

“La nivel cuantic, mediul tău este atitudinea. La nivel cuantic, creezi mediul care îți programează genele. ADN-ul îți creează viața în funcție de frecvența vibrației pe care o primește. “

Aceste cuvinte definesc esența sistemului și cărții care îi poartă numele, “Cheile Genelor”. Autorul, Richard Rudd ne călăuzește într-o călătorie fascinantă pe parcursul căreia descoperim imensul potențial aflat în genele, în ADN-ul  nostru, a cărei manifestare depinde doar de perspectiva  prezentă asupra ființei noastre și asupra întregii lumi. De fapt, sistemul Cheile Genelor este o sinteză a acumularilor spirituale, religioase, dar și științifice, validate în ultimele decenii de descoperirile știintelor de graniță ca epigenetica și fizica cuantică.

Informațiile pe care ni le dau cheile ce corespund celor 64 de hexagrame din vechea Carte chinezească a Schimbarilor, I Ching, au menirea de a trezi tocmai potențialul ascuns din ADN-ul nostru. Ele sunt arhetipuri universale, prin contemplarea cărora inițiem un proces la nivel celular specific fiecarei persoane, si ne călăuzesc într-o călătorie de transformare a convingerilor fundamentale despre noi înșine.

Richard Rudd afirmă că în funcție de frecvența la care vibrează ADN-ul său, omul manifestă fie Umbra (frecvența joasă), adică aspectele neconștientizate, tiparele limitative, care îl blochează și sabotează, fie Darul (frecvențele înalte), adică ceea ce fiecare are de oferit lumii, fie Siddhi-ul sau Darul Divin, adică cel mai înalt potențial posibil.  Aceste trei nivele de frecvență există pentru fiecare dintre cele 64 de chei.

Fiecare persoană se naște cu o geometrie sacră unică. Pe baza acesteia se determină, ca și în astrologie, în funcție de momentul exact și locul nașterii tale, Profilul Hologenetic, schița originală care spune cine ești, cum funcționezi și de ce ești aici. Această hartă personalizată, în cele 11 sfere care o compun, îți pune la dispoziție toate secvențele genetice care te definesc, care vor debloca sau trezi diverse aspecte ale geniului tău. Fiecare dintre cele 11 sfere, oarecum similar cu casele din astrologie, vine cu propriul set de unelte și învățături. Există sfere care guvernează scopul tău în viață, tiparele relaționale, prosperitatea financiară, dinamica  familială, ciclurile de dezvoltare din copilărie, sănătatea și vindecarea și, nu în cele din urmă, trezirea ta spirituală. Poți genera propriul Profil Hologenetic online, aici.

Richard Rudd revine în România pe 16 - 18 octombrie pentru un retreat de 3 zile la Sinaia, Secvența Venus – Vindecarea Tiparelor Emoționale, pe care îl va susține alături de maestrul Tao, Andrew Fretwell. Citește mai multe despre acest eveniment aici.

Richard Rudd și Andrew Fretwell sunt pentru a doua oară în România în acest format. În 2014, după lansarea în limba română a cărții Cheile Genelor, au susținut împreună, la București, conferința Cheile Genelor – Activarea unei națiuni. Poți urmări aici un interviu despre această conferință.

De asemenea, dacă vrei să afli mai multe despre Cheile Genelor, poți participa la una dintre prezentările gratuite organizate în București pe 8, 17, 21 și 29 septembrie, 19:00 – 21:00, U Business Center - sala AGAT, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 8.

Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole