Astrologie Chineză: Anul Porcului de Pământ 2019. Încheierea unui ciclu de 12 ani

Autor: AstroCafe.ro - marti, 12 februarie 2019, 69581 vizualizari

Pe 5 februarie am părăsit anul Câinelui de Pământ pentru a pași în anul Porcului de Pământ.

Porcul este ultimul semn din Astrologia Chineză, indicând că  acest an va aduce încheieri, concluzii și încheierea unui ciclu. Într-un fel, vom aduna lecțiile ultimilor 12 ani și vom face pregătirile pentru a intra în noul ciclu.

Înainte de zorii Noului An Chinezesc mulți oameni fac ordine în casele lor pentru a lăsa loc binecuvântărilor pe care le aduce noul an.

Pentru că acesta este un an de tip Yin, care reprezintă o calitate feminină curată, vom fi încurajați să ne concentrăm pe felul în care arată grădina și cum aducem natura în casă.

În astrologia chineză, Anul Porcului este văzut că fiind prosper, norocos. Totusii, există câteva  lucruri la care să fim atenți.

Porcul reprezintă bunăstarea, și deși vor fi multe oportunități pentru a crește bunăstarea, va trebui să fim atenți la ce fel de oportunități alegem să ne implicăm.

Sub semnul Porcului trebuie să ne asigurăm că nu devenim lacomi peste măsură și să învățăm crearea bunăstării și administrarea banilor dintr-o  setare a minții conștientă.

Banii sunt precum moneda noastră universală și trebuie să curgă în ambele direcții, înăuntru și în afara existenței noastre. Aceste blocaje pot apărea pentru că nu ne simțim suficient de buni, nu ne simțim suficient de merituoși sau pentru că am moștenit credința că să faci bani înseamnă să muncești din greu și sunt ceva ce e greu de atins. Cunoscând că ești merituos și deja în abundență, este foarte important când  vine vorba să fii deschis să primești bunăstarea din jurul tău.

Sub semnul Porcului e perioada propice să pui în ordine finanțele sau să te gândești la o relație mai profundă cu banii. Ești deschis pentru a primi? Folosești banii într-un mod conștient?

Universul este tot timpul aici să ne livreze, dar trebuie să ne ținem în echilibru și armonie și să credem din toată inima că acesta este adevărul.

Dezastrele naturale precum cutremure, alunecări de teren, etc ar putea fi mai prezente în acest an al Porcului și trebuie să ținem cont de asta.

În timp ce finanțele noastre precum și starea planetei ar trebui să fie în atenția noastră, vor mai fi și alte lucruri care vor înflori.

Moda și industria frumuseții vor primi un avant, precum și industria călătoriilor. Călătoriile vor fi favorabile în 2019, în special călătoriile care ne vor permite să experimentăm culturi diferite de ale noastre.

Petrecerea timpului cu familia și prietenii este de asemenea favorizată anul acesta. De fapt, acesta este un an foarte bun pentru ane celebra prieteniile și pentru a ne face timp pentru viață socială.

În viețile noastre agitate este greu să ne facem timp pentru prieteni, uneori. După o saptamana plină la muncă, în weekend avem alte treburi, și lucruri de curățat lăsând puțîn timp pentru cei dragi. În timp ce asta s-ar putea să fie problema uneori, în 2019 este chiar foarte important să ne facem timp și să ne conservăm energia pentru a petrece cu cei dragi.

Una pestee alta, viața e scurtă și trebuie să folosim fiecare oportunitate pe care o avem să le arătăm celor dragi cât de mult înseamnă ei pentru noi. Inclusiv animalelor de companie! Având prieteni și petrecând timp în compania celorlalți este important pentru starea generală de bine și sănătate.

Dacă simți că ai lacune în acest sector și vrei să gaseti un trib nou, Anul Porcului are o mulțime de oportunități. Alege un hobby nou, începe un curs nou, fă ceva care să te scoată din ale tale și vezi ce conexiuni se leagă.

Dacă ești în căutarea dragostei, această nouă abordare te poate ajută să găsești pe cineva special.

Sub energia Porcului este important să păstrăm echilibrul în toate aspectele  vieții noastre. Energia Porcului poate fi lacomă și indulgentă uneori, așa că trebuie să ne asigurăm că nu alunecăm în vicii și  dependențe. Anul Porcului este un an în care să ne asigurăm că nu  facem exces de hrană, de medicamente sau să exagerăm, în general. Păstrarea echilibrului este cel mai potrivit lucru în acest an.

Per ansamblu, Anul Porcului este un an prosper care este plin de oportunități și avantaje. Ca ultim semn din zodiacul chinezesc este timpul să împachetăm și să încheiem acele lucruri care ne-au servit la vremea lor.

Anul Porcului de Pământ se încheie pe 24 Ianuarie 2020, când vom întâmpina Anul Șobolanului de Metal.

Sursa   

Astro Shop

Cele mai noi articole