2020, Anul Vibrantului Sobolan de Metal

Autor: AstroCafe.ro - joi, 30 ianuarie 2020, 28914 vizualizari

Anul Nou Chinezesc a inceput pe 25 ianuarie 2020 si este anul Sobolanului de Metal.

Sobolanul este primul semn din zodiacal chinezesc si este considerat a fi intelligent, viclean, intreprinzator si bun in a obtine lucrurile in felul lui. 

Ca prim semn al zodiacului chinezesc, Sobolanul simbolizeaza o noua zi, rasaritul si sentimentul acela pe care il ai atunci cand te trezesti de dimineata.

Sub semnul Sobolanului, primele momente ale diminetii vor fi sacre. Chiar daca nu-ti chiar place ceea ce faci in acest moment sau daca ceasul suna prea devreme dimineata desi ti-ar fi placut sa mai intarzii putin, sa-ti petreci dimineata in recunostinta te va ajuta sa prosperi in Anul Sobolanului.

Anul Sobolanului este minunat pentru aceia care cauta sa inceapa un lucru nou, sa isi caute o slujba noua, sa inceapa noi proiecte sau sa gaseasca iubirea. Toate inceputurile noi, salturile  de credinta vor fi sustinute de inteligenta, ambitia si infocata energie a Sobolanului.

In astrologia chineza, fiecare an este definit de o manifestare tip yin sau yang si un element. In 2020, Sobolanul intra sub manifestarea yang si sub elementul metal. Calitatea yang a Sobolanului inseamna ca avem o vibratie masculina cu care sa lucram in 2020. Energia yang este puternica si cu forta. Este despre a ne ridica si a deveni conducatorii propriei noastre vieti. Este despre a marsalui inainte spre a ne lupta cu fricile, ca sa putem fi victoriosi.

Daca energia yin este suava si curgatoare, energia yang este zgomotoasa si directa. Este o energie mentala, practica, logica si concentrata pe cum sa ajungem din punctul A in punctul B.

Aceasta face Anul Sobolanului de Metal unul ambitios si o perioada de timp in  chiar putem realiza cateva mutari consistente. Energia yang  se aprinde rapid si tot rapid se prabuseste ceea ce inseamna ca vom avea nevoie sa fim atenti sa ne reglam ritmul si sa ne asiguram ca nu ajungem sa clacam.

De asemenea, energia yang poate sa ne faca foarte impulsivi ceea ce e minunat cand viata ne aduce in momente in care trebuie sa ne asumam riscuri sau sa facem salturi in credinta dar poate, de asemenea, vira in  regret daca actionam sau spunem ceva inainte de a gandi.

Gasirea echilibrului va fi importanta in 2020. Vom dori sa folosim aceasta energie pentru a ne asuma riscuri si pentru salturi inainte, dar in acelasi timp avem nevoie sa verificam motivatia si starea emotionala de-a lungul drumului nostru.

Elementul Metal reprezinta vitejia si taria dar, totodata, ne poate  face sa fim manati de un ego in exces daca nu suntem cu bagare de seama.

De asemenea, calitatea Metalului implica faptul ca trebuie sa fim si rabdatori si sa nu ne grabim sa actionam, in special cand vine momentul acelor noi inceputuri pe care cautam sa le creem.

Totodata, Anul Sobolanului de Metal poate aduce ploi torentiale, furtuni, uragane si vanturi puternice.

Toate aceste calitati combinate fac ca Anul Sobolanului de Metal sa fie unul productiv si unul al noilor inceputuri si al noilor starturi pentru noi insine.

Suntem sprijiniti sa folosim energia inteligenta si iute a Sobolanului pentru a aduce sentimentul de rasarit de soare in vietile noastre.

Cand ai vazut rasaritul ultima oara? Fa o pauza de reflectie si aminteste-ti cum te-ai simtit atunci si apoi vezi daca poti lucra la a aduce aceste calitati in anul tau si sub ce forma.

Sobolanul nu este un animal mare dar este descurcaret si stie ce sa faca cu ce i se da pentru a razbi in viata.

Nu conteaza in ce circumstante ne aflam, fiecare dintre noi are puteri si abilitati naturale si poate folosi ceea ce ni s-a daruit si situatiile de viata in care ne gasim pentru a merge inante.

In Anul Sobolanului de Metal si Yang sa fim recunoscatori si sa ne descurcam cu ceea ce ni s-a dat. Sa ne bazam pe propriile noastre forte si sa folosim aceasta energie pentru a crea un inceput nou nout pentru noi, in orice fel ne atrage asta.

Sursa

Astro Shop

Cele mai noi articole