A invata sa ai incredere in intuitia si ghidarea interioara

Autor: Cristina Ciobanu - joi, 07 noiembrie 2013, 2158 vizualizari

Ai simtit vreodata o chemare interioara de a face ceva, sau ai simtit ca ai nevoie sa vorbesti cu cineva? Poate ca te-ai simtit nelinistit cu pivire la o anumita decizie pe care a trebuit sa o iei. In orice moment suntem ghidati energetic, fie ca este vorba de sinele nostru superior, ghizi spirituali, ingeri sau ETs, receptionam in mod constant semnale de gandire sau sentimente ce ne calauzesc catre o cale de invatare. Aceasta asistenta poate fi numita intuitia noastra.

Una din cele mai importante unelte pe care le avem este intuitia noastra. Ea este o cunoastere innascuta pe care o avem cu totii, o cunoastere care este conectata la divinitate si iubire. Este vocea Sinelui nostru inalt, ce comunica cu noi de la un plan superior de frecventa. Cand ne ascultam vocea interioara, ea ne calauzeste pe calea care ne aduce in cele din urma cea mai mare expansiune personala. 

Sa inveti sa fii receptiv la intuitia si vocea ta interioara, poate fi unul din cele mai puternice lucruri pe care le poti face, deoarece ne conduce aproape intotdeauna la o stare de armonie si pace, sau cel putin ne ajuta sa fim calauziti catre invataturile cele mai potrivite. Cand simtim ca ceva este "gresit" cu privire la o anumita situatie, este de obicei sinele nostru superior care ne inghionteste sa schimbam drumul. Cand ne simtim incantati sau energici cu privire la o situatie, atunci cel mai adesea este sinele inalt care ne semnalizeaza sa mergem in acea directie.

Uneori intuitia noastra poate fi vocea ingerilor sau a ghizilor spirituali care ne ajuta, de asemenea, de-a lungul calatoriei. In fiecare moment suntem sustinuti de forte si fiinte care sunt generoase si isi doresc sa vada umanitatea ascensionand la un nivel mai inalt de constiinta. Este reconfortant sa ne amintim acest lucru in fiecare zi.

Deci cum putem deveni mai bine acordati la a ne asculta ghidarea interioara? Primul pas este sa crezi si sa fii deschis a asculta. De multe ori judecam sau ne indoim de ceea ce simtim in "abdomen", lasand de obicei sa ne stea frica in cale. Daca suntem deschisi la vocea noastra interioara, atunci ne permitem sa fim in ton si conectati cu adevarata noastra natura, care poseda in adancul inimii cele mai bune interese ale noastre. Urmatorul pas este sa avem incredere in aceste sentimente si sa actionam. Daca te simti nefericit la locul de munca, atunci ai incredere in intuitia ta; vei sti daca ceva se simte dezechilibrat. Daca este asa, atunci ai incredere in tine si ia o hotarare. Incearca sa nu lasi frica sa te opreasca din a iesi dintr-un stil de viata cu alegeri nearmonioase. Confortul poate fi o forma ascunsa a fricii si te poate da inapoi daca ii permiti.

Trezirea globala care are loc este despre deschiderea catre adevaratul nostru potential ca fiinte de energie si creatori. Pe masura ce trece timpul, vom vedea cum intuitia noastra devine din ce in ce mai pregnanta. E posibil sa fi observat deja acest lucru. Pe masura ce aceasta se intampla, cel mai important lucru de retinut este sa ramai deschis, conectat si sa ai incredere in instinctul tau, deoarece te va duce intotdeauna acolo unde ar trebui sa fii.


Jeff Roberts

www.collective-evolution.com 

Traducere: Cristina Ciobanu 

Imagine: www.etsy.com
Astro Shop

Cele mai noi articole