9.09.2020, o zi- MAESTRU pentru vindecare

Autor: Corina Chelaru - miercuri, 09 septembrie 2020, 21349 vizualizari

Traversăm timpuri care ne fac să ne simţim ca strămoşii noştri care au descoperit noi continente - nu ştim ce pericole ne pândesc cu adevărat, dar suntem atraşi de ţărmuri nemaivăzute şi fascinaţi de culorile lor necunoscute nouă pentru că nu mai vrem să stăm închişi între ţărmurile noastre. Venim cu mentalităţile, obiceiurile şi tiparele din lumea noastră de origine şi vrem să privim prin ele lucruri pe care nu le-am imaginat niciodată.

Continentul de pe care am venit (cotidianul nostru în care ne scufundasem atât de confortabil, până la rutină şi delăsare) a părut ameninţat de scufundare, ca Atlantida şi am plecat forţaţi de Destin să cucerim teritorii în care viaţa noastră să poată continua. Poate nu aceeaşi, poate cu totul altfel, dar să îşi continue mersul firii. Cam aşa s-a simţit Omenirea sub ameninţarea pandemiei. Toţi am simţit că acest virus - în mod ironic infim ca dimensiune - a pus sub semnul schimbării totale tot ceea ce constituia Universul nostru.

Şi, fie că ştiam sau nu astrologie, numerologie sau alte moduri ezoterice de a scruta viitorul, toţi am simţit că acest an 2020 are ceva special, că este "altceva". Am ajuns în luna a 9-a a acestui an, luna în care trecem în ultimul sfert al anului. Iar ziua a 9-a din această lună creează o vibraţie aparte, în care simţim că tot ceea ce am îndurat până acum, toate eforturile pe care le-am făcut, tot ce am simţit ca limitativ, restrictiv s-a întâmplat cu un scop. Poate încă nu vedem acel scop clar, poate acum doar realizăm prezenţa unui SCOP, poate doar începem să vedem un SENS şi un ROST al lucrurilor. Dar nu mai întrebăm "De ce, Doamne?!" pentru că am înţeles că "Doamne" nu face lucruri inutile, nu ne pedepseşte, nu se răzbună, ci doar este cel mai bun profesor pentru evoluţia noastră. "Doamne" ne învaţă să ne TRANSFORMĂM!

Principalul motor al evoluţiei este transformarea, iar 9.09.2020 este de fapt una dintre cheile cu care putem descuia porţile către noi tărâmuri interioare. Şi ca orice cheie din seria celor primite în acest an, esenţa ei este una profundă, care stă sub semnul EMOŢIEI, ALEGERII, ECHILIBRĂRII. 9 este culminarea unei serii evolutive, este transcenderea sensului experienţelor trăite către o nouă etapă, este renaşterea perpetuă şi reinventarea, zborul Sinelui Divin către dimensiunile superioare printr-un proces de alchimizare.

Vibraţia interioară a zilei şi vibraţia socială sunt identice astăzi - 9.09, deci conştiinţa individuală şi conştiinţa colectivă se aşază faţă în faţă şi realizăm că doar prin echilibrarea balanţei dintre cele două vom putea trece către o altă lume. Suntem în continuare sub pecetea celor 2 de 2 din vibraţia anului 2020, avem două cifre de 9 în această dată, iar adunarea fadică ne dă ....22 (9+9+2+0+2+0) deci alţi 2 de 2! Universul strigă la noi din răsputeri : "Alegeţi-vă drumul, alegeţi şi cu inima, nu numai cu mintea, alegeţi astfel încât emoţiile voastre să fie în armonie cu ceea ce iubiţi!" Lecţia pe care ne-o predă la dublu vibraţia acestei zile este 4 (9.09.2020 22 4 4 4), adică tocmai transformarea cadrului de viaţă, crearea unor noi reguli, construcţia unor noi fundaţii, căutarea stabilităţii şi a structurii.

Este o lecţie saturniană, şi nu întâmplător aspectele făcute anul acesta de Saturn au fost vedetele astrale (ne aflăm acum sub conjuncţia Jupiter - Pluton - Saturn, toate retrograde, în casa a 12-a, casă a marilor crize existenţiale, unde să alchimizăm tot ceea ce am învăţat din experienţele trecute). O lecţie pe care nu o putem evita, pe care suntem obligaţi să o învăţăm, oricât de grea ni s-ar părea! O scurtă privire peste tranzitele din harta României ne arată că Soarele luminează casa a 8-a, casa morţii şi a transformării - desigur moartea simbolică a vechiului întru naşterea unui nou care ne reformulează esenţa interioară. 8 este simbolul infinitului vertical, al unui şir de deveniri perpetue şi este dublul lui 4....ori în 9.09.2020 avem ca lecţii de viaţă doi de 4 şi amprentă energetică puternică de 2. Mai mult de atât, casa a 8-a tranzitată de Soare este în Fecioară, semn al ordinii, al muncii, al disciplinei şi al evoluţiei metodice, semn de Pământ, dar mobil. Soarele mai are puţin şi va fi în opoziţie cu Neptun retrograd din Peşti, acolo unde se află "rana" pe care România o are de vindecat urgent (Chiron la gradul 29'00''): pierderea credinţei în Divinitate, fuga din faţa realităţii, ezitarea, evitarea implicării.

Care este deci mesajul acestei zile? Vindecarea! Ȋncepem să vindecăm la nivel profund răni spirituale, neputinţe, să ne descoperim Sinele Divin, cel care ne transformă (9) profund inima (2), reconstruindu-ne perpetuu cadrul în care trăim (4). Cum? Cu alegeri înţelepte, cu forţa şi materialismul lui 22, care include de două ori 11, elevarea spiritului. Este o zi-Maestru, o zi în care Universul ne vorbeşte prin muzica astrelor şi a numerelor despre a ne reclădi încrederea în puterea noastră de a fi mereu alţii, mai buni, mai aproape de esenţa noastră divină prin iubire, prin creaţie, prin echilibrul între luminile şi umbrele noastre care ne fac să fim umani şi fragili, dar cu atât mai frumoşi şi unici!

Corina Chelaru

https://www.facebook.com/chipurisemnestele

 

Sursa ilustratie www.louisedyer.comAstro Shop

Cele mai noi articole