5, Vibrația numerologică a lunii AUGUST. E vremea marilor schimbări!

Autor: Adriana Armanu - luni, 01 august 2022, 19847 vizualizari

Din perspectivă numerologică, am intrat într-o lună de vibrație 5 - o lună haotică, nebună, dar cu o energie transformatoare.

E vremea Marilor Schimbări! 

Americanul are o vorbă mișto tare: Momentum. Ei bine, să creezi acest Momentum înseamnă să faci mai puțin din lucrurile alea nasoale, care te țin pe loc sau te trag înapoi, și mai mult din acele lucruri care te înalță, îți dau curaj, te pornesc. Acesta poate fi un început bun de lună universală 5. 

Chiar dacă simți că ți se mișcă pământul sub picioare, că-s prea multe emoții, impulsuri nervoase, rătăcire, fii pe pace. Urmează să se producă mari transformări în viața ta, însă precum bine știi, toate încep din interiorul tău! 
În mod sigur acolo, înăuntrul tău, ceva trebuie ajustat.

De unde să începi procesul? Din zonele de conflict sau de nemulțumire ale vieții tale. Acela este punctul de pornire. Iar apoi, pune-ți întrebarea: "Cum ar arăta o poziționare diferită din partea mea, în fața acestei situații? Cum i-aș putea surprinde pe ceilalți?" 

August cere să ne reîntoarcem la Visul nostru cel mai semnificativ sau să ni-l redefinim dacă sunt confuzii. Și apoi ce?

  1. Vizualizează-te cu el împlinit. Acea imagine să fie motorul care te pornește zilnic.
  2. Pași într-acolo. Mai mici sau mai mari. Dar trebuie să existe o dinamică, o acțiune în acord cu Visul. 
  3. Tratează planul de acțiune cu joacă, cu distracție. Îmbină utilul cu plăcutul.   

Este susținută energetic și încurajată atitudinea de vacanță în orice facem, libertatea de mișcare, de exprimare, ieșirea din rutină, schimbările de look șiiii...noile iubiri! 😍 Chiar dacă ele țin cât luna august, ne reamintesc despre a iubi ca la 20 de ani, fără centuri de siguranță, fără calcule sau proiecții pe termen lung. 

Riscuri: incendii, impulsivitate, acțiuni scăpate de sub control cu urmări durerose și frustrări ulterioare. 

Potențial: transformări interioare cu efecte exterioare benefice, schimbări de look, de atitudine, de credințe, foc interior crescut (a se scoate ce e mai bun din asta). 

Mai citește o dată avertismentele și hai, pe calul lui fiecare, că-i mișto potențialul acestei luni! 

Numerolog Adriana Armanu

www.adrianaarmanu.rohttps://www.facebook.com/soulretreat.ro Astro Shop

Cele mai noi articole