18 Septembrie, o zi pretioasa!

Autor: Nicoleta - vineri, 18 septembrie 2009, 1059 vizualizari
18 Septembrie, o zi pretioasa!

UN GAND DESPRE 18 SEPTEMBRIE...

Ziua de 18 septembrie este una speciala si extrem de pretioasa, prin energia pe care o dezvolta si, deci, prin mesajele pe care le putem primi.

Este o zi marcata de Luna Noua in Fecioara, o Luna Noua insotita de Saturn si acompaniata de Mercur, care tocmai se intoarce in Fecioara. Acest manunchi de planete este privit cu ochi buni de Destin, dar nu si de Uranus, care incearca sa destabilizeze lucrurile.

Ce se poate intampla? In primul rand, incepem sa vedem mai clar anumite situatii dificile in care am fost blocati, putem sa ne lamurim in privinta unor relatii, dar e si o zi a revelatiilor si transformarilor interioare profunde. Pentru multi dintre noi, aceasta zi poate marca un inceput de drum nou, intr-un domeniu sau altul de viata. Pentru ca vom avea senzatia, nu de putine ori si nu numai astazi, ca unele experiente si greseli se repeta si ca ni se da o sansa in plus sa corectam si sa invatam ce e de invatat, pentru a merge mai departe, mai curati, mai liberi, mai puternici

Aceste patru planete din Fecioara, plasate in ultimele grade ale acestei zodii, par sa ne sugereze ca e momentul sa fim sinceri fata de noi, sa privim realitatea in fata, sa ne recunoastem slabiciunile si greselile, sa ne confruntam cu propriile inhibitii si temeri. Si in final, sa alegem in conformitate cu fiinta noastra.

Daca ar fi sa va spun ce cred ca e bine sa faceti, v-as spune sa ascultati linistea...din cap. Adica, sa dati la o parte gandurile, filozofiile, analizele mentale. Sa ramaneti detasati si sa va ridicati deasupra tuturor problemelor aparent dificile. Sa stati de vorba cu voi, in liniste. Si sa ascultati cu adevarat ce va spune inima. Sa renuntati sa va plangeti ca nu stiti ce sa faceti intr-o anumita situatie, ci sa recunoasteti ca stiti, doar ca va e frica. Pentru ca, de fapt, nu e niciun moment in care sa nu stim ce vrea inima noastra. Problema e ca nu o auzim, nu o ascultam.

Asadar, macar astazi, ascultati-va inima, fiti atenti la semne, la mesajele subtile, la raspunsurile din voi!

Nicoleta Svarlefus

Astro Shop

Cele mai noi articole