17 August, The Final Frontier

Autor: AstroCafe.ro - marti, 11 august 2009, 708 vizualizari
17 August, The Final Frontier

Nu va anuntam apariatia unei noii serii din Star Trek ci doar data la care primii 300 de fericiti posesori de conturi pe astrocafe.ro vor primi Astrogramele complete, insotite si de o harta natala. 17 august va fi data la care va incepe livrarea astrogramelor. Nu uitati sa va logati si sa verificati zilnic daca link-ul corespondent astrogramei dvs s-a activat.

Cei care nu se numara printre primii 300 vor primi si ei Astrograme in urma unui algoritm. Nu va faceti probleme, nimeni nu va trebui sa plateasca; simpla voastra apartenenta la comunitatea AstroCafe face mai mult decat orice recompensa financiara.

In viitorul apropiat va vom oferi si alte solutii de Verificare a Compatibilitatii si chiar Horoscop Personalizat. Intrati zilnic pe site pentru a vedea noile functionalitati adaugate de echipa noastra.

Echipa AstroCafeCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole